Silivri Kadir abisini kaybetti!

Silivri Kadir abisini kaybetti!
Silivri İşadamları Derneği Başkanı Kadir Baran (72) bugün görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Baran’ın ölüm haberini alan Silivri protokolü, İşadamları, Siyasiler ve yakınları dernek binasına akın etti.

Görev adamı, görevi başında vefat etti

Silivri İşadamları Dernek Başkanlığının yanı sıra Silivri Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığı görevini de sürdüren Kadir Baran, babacan tavırlarıyla  herkes tarafından sevilen bir kişiliğe sahipti. Dün sabah saatlerinde Silivri İşadamları Dernek Binasında ki odasında kalp krizi geçiren Kadir Baran’ın dernek sekreteri Zuhal Türkün’ün gözleri önünde hayatını kaybettiği öğrenildi. Baran’ın ölümüyle şoka giren dernek sekreteri Zuhal Türk’ün,  Baran’ın ailesine, yakınlarına ve dostlarına güçlükle haber verdiği alınan bilgiler arasında.

Sevenleri şok geçirdi

Silivri İşadamları Dernek Başkanı ve Silivri Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Kadir Baran’ın ani ölümü Silivri’de şok etkisi yarattı. 72 yaşında hayatını kaybeden Kadir Baran,  Silivri’de önemli çalışmalar imza atmış ve en son İlçeye Islah OSB’nin kurulması için girişimlerde bulunmuştu. Baran’ın öncülüğünde başlatılan Islah OSB çalışmalarına İlçedeki tüm siyasiler ve bürokratlar destek vermiş ve OSB ile ilgili ilk adım atılmıştı.  Islah OSEB’nin Silivri’de kurulmasını çok isteyen Baran’ın bu konuyla ilgili 16 Temmuz 2013 tarihinde Ankara’ya gideceği öğrenildi.

Baran’ın vefatı herkesi üzdü

Silivri İşadamları Dernek Başkanı Kadir Baran’ın ölüm haberini alan Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Eski Milletvekili Sıdıka Aydoğan Sarıbekir, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Yazgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, DP İlçe Başkanı Halide Avlu, AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri, İşadamları ile dost ve yakınları dernek binasına akın etti. Baran’ın vefatıyla büyük bir şok yaşayan Silivri’liler, “Silivri Kadir abisini kaybetti. Başımız sağolsun” diyerek, çok üzüldüklerini ifade ettiler.

Cenaze töreni ikindi namazında

Görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Dernek Başkanı Kadir Baran’ın naaşı Doktor ve Savcı tarafından yapılan incelemelerin ardından, Adli Tıbba gönderildi. Baran’ın Cenaze töreni yarın  Silivri Piri Mehmet Paşa Camiinde kılınacak olan  ikindi namazının ardından, Silivri Yeni Mezarlığına defnedilecek.

Haberdar Gazetesi  Ailesi olarak Kadir Baran’a Allah’tan rahmet, Ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.