Şimdi, nerende bu hoş noktalar?

Şimdi, nerende bu hoş noktalar?
Bir çok erkek tenlerinin kendi seks noktaları olduğunu söylese de onları daha seksi hale getirecek birkaç özel nokta var.

Erkek G noktalarından bahsediyorum. İVillage’ın seks koçu Dr. Patti Britton’a göre, erkeklerin aslında 3 g noktası var. Kadınların sadece bir tane G noktası varken bu kulağa pek de adil gelmeyebilir ama iki X kromozomun seks skalası yararına eğim gösteriyor: çoklu orgazm. Ancak burada erkeğin vücudu hakkında konuşuyoruz. 


1. İlki frenulum, penisin hemen altındaki hassas bölge. Dr. Britton “ Bu seks noktası, dokunulduğunda erkeğe kendinden geçirici bir his yaratır. Sinir uçlarının bir demeti ve canlandırıldığında özellikle hassas.” 

2. İkincisi perineum, testiküller ile anüs arasındaki deri. Müstehcenleşmeden önce, bu noktanın dokunulduğunda sizin için de ekstra zevk verdiğini çünkü bu bölgeye seks sırasında dokunulduğunda erkeği daha uzun süre sert tuttuğunu unutmayın. Ayrıca Dr. Britton onu “kutsal seks noktası” olarak adlandırıyor çünkü uyarılmanın yüksek olduğu zamanlarda nazikçe ya da sert olarak sürtüldüğünde derin zevk hissi yarattıyor.


3. Erkeğin son "G" noktası anüsten bir baş parmağı mesafe uzaklıkta. Kolayca ulaşmak için sırtüstü yatarak bacakların karın bölgesine çekilmesi tavsiye ediliyor.

Baş parmakla ulaşılmak istenen bölge prostat. Dışarıdan "G" noktasını uyarmak için hayalar ile anüs arasındaki bölgeye baskı uygulamak yeterli.

Yapılan bu basınç, olgunlaşmak için epididimis kanallarına geçmeyi bekleyen spermlere de etkide bulunur. Cinsellikte doruk noktası. Bu diyor!

Tamam, bilinmeyen topraklarda risk alıyorsanız, Dr. Patti size erkek arkadaşınızın oldukça memnun olacağını söylüyor. Ayrıca bu 3 G noktasının dışında erkeğinize özel A, B, C, D, ve E noktalarını da ona sorarak bulabileceğinizi unutmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.