Site sakinlerine yeni hizmetleri anlattı

Site sakinlerine yeni hizmetleri anlattı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, mahallelerde düzenlediği Halk Meclisi toplantılarının yanı sıra, hafta sonlarında da ilçedeki site sakinleri ile kahvaltıda buluşuyor.

İlçede bulunan siteleri ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu seferki adresi Kale Özgür Evleri Sitesi sakinleri oldu. Site yönetimi ve site sakinlerinin katılımı ile gerçekleşen kahvaltılı toplantı programda, Beylikdüzü'ne ve Beylikdüzü halkına hizmet etmekten onur duyduğunu dile getiren Başkan Uzun, “Biz göreve geldiğimizde Adnan Kahveci Mahallesi'nin yollarının yarısı topraktı. Yolları büyük oranda asfaltladık, yeni yollar yaptık. Bizimkent ve Beykent kavşak düzenlemeleri ile ulaşım daha sağlıklı hale geldi Adnan Kahveci Sağlık Ocağı'nı hizmete açtık. İlçeye Çarşamba Pazarı ile pazarın önüne 16 dönümlük bir kent meydanı kazandırdık. Gürpınar sahilde 152 dönümlük bir alanda sahil düzenlemesi yaptık” dedi.

Beylikdüzü Şehir Parkı Çalışmaları Sürüyor

Beylikdüzü'nü bir park kavramı içerisinde değerlendirdiğini de ifade ederek, “Göreve geldiğimizde 46 park vardı. 4 yıllık görev süresince 75 yeni park yaptık. Gürpınar deresinin her iki tarafını 20 bin ağaçla ağaçlandırıyoruz ve Beylikdüzü Şehir Parkı birinci etap çalışmaları hızla yol alıyor. Şehir Parkı bitince vatandaşların doğa ile baş başa kalabilecekleri bir alan olacak” diye konuştu.

“Spor Yapın”

Sağlıklı yaşam için yediden yetmişe herkesin spor yapması gerektiğini de belirten Başkan Uzun, İlçe genelinde toplam 110 takım fitness spor aleti montajı yapıldı ve 35 noktaya voleybol ve basketbol sahaları yerleştirdik. İçinde olimpik havuzu olan çok amaçlı bir spor kompleksinin çalışmaları devam ediyor. Kasım ayında hizmete açacağız” dedi.

Başkan Uzun, yönetim tarafından istenen sitenin yanında bulunan arazinin de hızla düzenleneceğini ifade edip, çocuklar için oyun oynayabilecekleri güvenli bir alan oluşturacaklarının sözünü verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.