Sokakta çorba ikramı

Sokakta çorba ikramı
Yoğun kar yağışının aniden başladığı Beylikdüzü’nde, sert hava koşullarını biraz da olsa yumuşatmak amacıyla Beylikdüzü Belediyesi, metrobüs duraklarında yapılan sıcak çorba ikramı ile vatandaşların içini ısıtıyor.

Gelen ilk kar ile birlikte Beylikdüzü Belediyesi tüm imkanlarını seferber ederek, vatandaşların rahatı için her yolu deniyor. Belediye ekipleri bir taraftan yol açma çalışmalarına devam ederken, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un talimatı ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Metrobüs duraklarında vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapılıyor.
Büyükşehir, Bizimkent ve Güzelyurt Metrobüs duraklarında evine ya da işine giden vatandaşlar, belediyenin yaptığı sıcak çorba ikramı ile büyük memnuniyet yaşadı. Evlerinden rutin işlerine yetişmek için acele ile çıkan vatandaşlar, “Daha kahvaltımızı bile yapamamıştık. Bu sıcak çorba ikramı tam vaktinde ve yerinde bizleri karşıladı. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.
 
Karlı havalarda çorba ikramları devam edecek

Soğuk havanın ve kar yağışının yoğun olarak hissedildiği zamanlarda özellikle Metrobüs duraklarında dağıtımına devam edilecek çorba ikramlarının, Beylikdüzü’nün 4 ayrı noktasında bulunan çorba evlerinde her gün yapıldığına da değinen Başkan Uzun, “Soğuk kış aylarının vazgeçilmezi sıcak çorbalarımız, şu karlı günlerde vatandaşlarıma bir nebze olsun ısınma imkânı sağlıyor. İlçemizin 4 ayrı noktasında bulunan çorba evlerimize de vatandaşlarımızı her zaman bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.