Şükrübey üstgeçidi yenileniyor

Şükrübey üstgeçidi yenileniyor
Avcılar-Şükrübey Metrobüs İstasyonu üstgeçidi yıkılarak yeniden yapılacak. Şükrübey Metrobüs İstasyonu üstgeçidi yıkılarak yeniden yapılacak. Çalışma için Avcılar-Şükrübey Metrobüs İstasyonu Üstgeçidi trafiğe kapatılacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre,İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Metrobüs İstasyonlarını Yaya ve Engelli Kullanımı ve Erişimi Açısından Daha Konforlu Hale Getirecek Çalışmalar kapsamında yeni bir Yaya Üstgeçidinin daha yapımına başlıyor.

Avcılar'da, D-100 Karayolu üzerinde bulunan Şükrübey Metrobüs İstasyonuna da yaya erişimini sağlayan Londra Asfaltı Yaya Üst Geçidi yolcuların daha konforlu erişimleri için yıkılıp yeniden yapılacak. Çalışma için; 28 Haziran 2013-Cuma (bugün) saat: 24: 00 itibariyle Avcılar-Şükrübey Metrobüs İstasyonu Üstgeçidi trafiğe kapatılacak.

Çalışmalar sırasında Şükrübey Metrobüs İstasyonu faaliyete devam edecek olup, metrobüs durağına erişim, metrobüs istasyonunun diğer yanında, Beylikdüzütarafındaki yaya üst geçidinden sağlanacak.

Yeni yapılacak Yaya Üstgeçidinin uzunluğu: 56 metre, genişliği: 3 metre, merdiven genişliği: 3 metre olacak ve ayrıca metrobüs istasyonuna erişim için de rampa yapılacak.

Yaşlı ve engelli vatandaşların erişimleri için 2 adet asansör yapılacak. 1 ay için tamamlanacak olan Yeni Yaya Üstgeçidi ile Metrobüs İstasyonuna ulaşmak isteyenYayalar son derece güvenli ve konforlu bir biçimde erişimlerini sağlayacaklar.

Yeni üstgeçidin Proje çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü'nce yapıldı. Uygulamalar ise; Fen İşleri Dairesi Başkanlığı/Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.