Tecavüz etmek isteyen adamı öldürdü

Tecavüz etmek isteyen adamı öldürdü
Konya'da bir kadın kendisine tecavüz etmek isteyen sevgilisinin arkadaşını öldürdü.
KONYA'da evli ve 1 çocuk annesi, 22 yaşındaki Zeynep K., sevgilisi banyoda iken ''Bir kereden bir şey olmaz'' diyerek kendisine tecavüz etmeye çalıştığını öne sürdüğü sevgilisinin arkadaşı 32 yaşındaki evli ve 1 çocuk babası Fatih Kiraz’ı tabancayla öldürdü. Zeynep K. ve olaydan sonra birlikte kaçtığı 31 yaşındaki sevgilisi Mustafa G., polis tarafından yakalandı.


Olay, geçen pazar gecesi merkez Karatay İlçesi Kerim Dede Mahallesi Üçler Caddesi'nde bulunan bir stüdyo dairede meydana geldi. Daha önce barlarda garson olarak çalıştığı öne sürülen eşinden ayrı yaşayan Zeynep K., 4 aydan bu yana birlikte olduğu evli ve 2 çocuk babası emlakçı Mustafa G.'nin yaklaşık 1 hafta önce kiraladığı stüdyo dairede, sevgilisiyle kalmaya başladı. Mustafa G. olay günü bir fabrikada çalışan arkadaşı Fatih Kiraz'ı, eve çağırıp birlikte alkol almaya başladı. Kiraz, bir süre sonra sigarasının azaldığı söyleyerek Mustafa G.'nin markete gidip sigara almasını istedi. Mustafa G. de duş aldıktan sonra sigara almaya gideceğini belirterek banyoya girdi.

PEŞİNDEN GİDİP TECAVÜZE KALKIŞTIĞI İDDİASI

Mustafa G.'nin duşa girmesi ardından Zeynep K. da kıyafetlerini değiştirmek üzere yatak odasına gitti. Fatih Kiraz iddiaya göre, genç kadının peşinden giderek yatak odasında arkasından sarıldı. Zeynep K.’nın direnmesi üzerine, "Bir kereden bir şey olmaz. Benim Mustafa'dan neyim eksik?" diyerek sarılmaya devam etti. Fırsatını bularak yatak odasından çıkıp salona kaçan Zeynep K., iddiaya göre, Kiraz'ın salonda da kendisini kanepeye yatırması üzerine, erkek arkadaşına ait ve kendisinde bulunan ruhsatsız tabancayı çantasından çıkartarak Kiraz'a doğrulttu. Bu sırada gürültüyü duyan Mustafa G. de salona geldi. Fatih Kiraz, iddiaya göre, Zeynep K.’nın elinden tabancayı almaya çalıştığı sırada, tabancanın ateş alması sonucu Kiraz sol bacağından yaralandı.

AMBULANSI ARAYIP OLAY YERİNDEN KAÇTILAR

Mustafa G. 112 acil servis ekiplerini aradıktan sonra sevgilisi Zeynep K. ile birlikte olay yerinden kaçtı. Sağlık ekipleri tarafından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Kiraz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen aşırı kan kaybı sonucu hayatını kaybetti.

ÖĞRENCİ EVİNDE SAKLANMIŞLAR

Olay sonrası çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin kaçtıkları aracın plakasını belirledi. Araştırmasını derinleştiren polis, Mustafa G.'nin, sevgilisiyle birlikte Bozkır ilçesinde oturan üniversite öğrencisi yakının evinde saklandığını belirledi. Bozkır'a giden polis, evi takibe aldı. İki sevgili evden çıkıp, otomobillerine binmek istedikleri sırada suç aleti tabancayla birlikte gözaltına alındı.

"BİR KEREDEN BİR ŞEY OLMAZ" DEDİ

Zeynep K.'nin yapılan sorgusunda, şunları söylediği belirtildi:

"O akşam Mustafa ve arkadaşı Fatih ile birlikte alkol aldık. Mustafa sonra duşa girdi. Ben de üzerimi değiştirmek üzere yatak odasına gittim. Sonra arkamdan gelen Fatih bana sarıldı. 'Bir kereden bir şey olmaz. Benim Mustafa'dan neyim eksik' diyerek bana sahip olmaya çalıştı. Ben de elinden kurtularak salona geçtim. Burada da üzerime baskı yapıp bana sahip olmaya çalıştı. Ben de korkutmak üzere Mustafa'ya ait tabancayı çantamdan çıkartarak Fatih'e doğrulttum. Fatih, tabancayı elimden almaya çalıştığı sırada tabanca birden ateş aldı ve Fatih bacağından vuruldu. Bana daha öncede sözlü tacizde buluyordu. 'Benim Mustafa'dan ne eksiğim var?' diyordu."
Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.