Tek eksikleri sıcak bir yuva

Tek eksikleri sıcak bir yuva
Başakşehir Belediyesi, olumsuz şartlarda yaşamak zorunda kalan kedileri koruma altına alarak, vatandaşların sahiplenmesi için girişimde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Altınşehir’de bir vatandaşın evinde olumsuz şartlarda yaşayan çok sayıda kedi, Başakşehir Belediyesi Sağlık ekiplerince koruma altına alınmıştı.
Kediler güvenli bir şekilde, belediyeye ait ‘Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirilerek sevimli hayvanlar veteriner hekimler tarafından tek tek sağlık kontrolünden geçirilerek tedavi altına alınmıştı.
Bulunduklarında olumsuzşartlarda yaşayan kediler, uygulanan tedavi ve beslenme programıyla eski sağlıklarına kavuşmaya başladılar.
Bu arada, tedavileri biten kedilerin şimdi tek eksiği ise kalacak bir yuva. Kedileri sahiplenmek isteyen vatandaşlarımız, www.basaksehir.bel.tradresinde yayınlanan habere göre T.C kimlik fotokopisi, ikametgah belgesi ya da ikamet adresini gösteren elektrik, su, telefon faturalarından her hangi bir belgeyle; hafta içi 10:00-15:00 saatleri arasında Başakşehir Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne başvuru yaparak kedileri sahiplenebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.