Umreciler’den Teşekkür Ziyareti

Umreciler’den Teşekkür Ziyareti
Hayırsever iş adamlarının katkısı ve AK Parti Silivri ilçe teşkilatının organizasyonu ile umre ibadetlerini gerçekleştiren kafile ilçe başkanı Metin Karakaş’ı makamında ziyaret ederek katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kutsal topraklarda yaklaşık 10 gün süren umre ibadetinin ardından Silivri’ye dönen 2 ayrı kafileden bir gurup vatandaş, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a teşekkür ederek, “ Başkanım sizlerin ve hayırsever kardeşlerimizin sayesinde umre ibadetimizi gerçekleştirdik.

Bizleri uğurlarken Silivri’den gönderdiğiniz selamları Mekke ve Medine de gittiğimiz her yere ilettik. Silivri’mize, sizlere, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarına, ülkemize milletimize ve tüm Müslüman kardeşlerimize dualar ettik. Huzur içinde ibadetlerimizi yaptık. Hepinizden Allah razı olsun.” dediler. Tamamı bayanlardan oluşan umrecilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden başkan Karakaş ise,  “ Sizlerin dualarına nail olabildiysek ne mutlu bizlere. Allah yaptığınız ve yapacağınız bütün ibadetleri kabul etsin.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.