Ünlü futbolculardan Esencan’da hasta ziyareti

Ünlü futbolculardan Esencan’da hasta ziyareti
Galatasaraylı futbolcular Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, Esencan Hastanesinde ameliyat olan ve tedavisi devam eden Galatasaraylı bir genç taraftarı ziyaret ederek, moral verdi.

Esencan Hastanesi’nde tedavi görmekte olan fanatik Galatasaray taraftarı genç, karşısında çok sevdiği futbolcuları görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kısa sürede şaşkınlığını atan taraftar, ünlü futbolcularla sohbet ederek moral buldu.

 Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu’nun girişimiyle, Galatasaray’ın ünlü futbolcuları Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, Esenyurt’ta geldi. Esencan Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Galatasaraylı bir taraftarı ziyaret eden ünlü futbolcular, Esencan Hastanesi’ni de gezerek, Hastane Müdürü Serkan Bayramoğlu’ndan da bilgi aldılar.

 Çok sevdiği futbolcuları biranda karşısında görünce…

 Esencan Hastanesi’ni gezen futbolcular ardından tedavi görmekte olan fanatik Galatasaraylı taraftarı ziyaret ettiler. Karşısında çok sevdiği futbolcuları görünce büyük bir şaşkınlık yaşayan taraftar, kısa sürede şaşkınlığını üzerinden atarak, ünlü futbolcularla sohbet etti.

 “Kendisini mutlu ettiysek ne mutlu bize”

 Ziyaret hakkında açıklama yapan Esencan Hastanesi Müdürü Serkan Bayramoğlu, hastamıza moral vermek için böyle bir girişimde bulunduklarını belirterek; “ Koyu Galatasaray taraftarı olduğunu bildiğim hastamıza moral olması için Galatasaray kulübüne böyle bir talebimiz olduğunu ilettik. Sağ olsunlar Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Yekta Kurtuluş, bu talebimizi geri çevirmedi ve hastanemize geldi. Hastamıza iyi bir moral oldu bu ziyaret. Kendisini mutlu ettiysek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

  

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum