Ünlü medyum tarih verdi: Uzaylılar geliyor!

Ünlü medyum tarih verdi: Uzaylılar geliyor!
Ünlü medyum Uri Geller, uzaylıların önümüzdeki beş yıl içinde dünyayı istila edebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Mars’ta bulunan kapı, Mark Zuckerberg’in uzaylı olduğuna dair komplo teorilerinden sonra şimdi de ünlü medyum Uri Geller’ın iddiaları gündemde. Medyum Geller, Mars’ta yakın zamanda ortaya çıkan kapının uzaylı bir lazer ışını tarafından oyulduğunu öne sürerek, “Mars’taki kapının, bir tür üstün teknolojik lazer ışınıyla oyulduğuna şüphe yok. Orada kesinlikle bir şey var.” ifadelerini kullandı.

Geller, uzaktan izleme özelliğini kullanarak, uzaylılara bakmak için zihnini uzaya gönderebildiğini belirterek şunları söyledi:

“Kontrol panelleri olan beyaz bir oda gördüm. Çok, çok fütüristik.”

Ünlü medyum, uzaylıların önümüzdeki beş ila 25 yıl içinde barış içinde geleceklerine ve inmek için ikonik bir nokta seçeceklerini iddia ederek “Eğer dünya dışı bir uzaylı uygarlığı buraya inecekse, bu bir istila olmayacak. Dostça olacak. Bize düşman olsalardı, uzun zaman önce yok edilmiş olurduk.” dedi.

URI GELLER KİMDİR?

Bir dönem Türkiye’de de bir programa katılan ünlü isim Uri Geller, medyum olarak ün kazandı. Özellikle kaşıkları bükerek dikkat çeken Geller, psişik güçleriyle öne çıkan bir şovmen oldu. Bir süredir dinlenmeye çekilen 75 yaşındaki medyum uzaylılarla ilgili yaptığı son açıklamalarla yeniden gündemde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.