Uyuşturucu Komasına Giren Gence Sulu Müdahale

Uyuşturucu Komasına Giren Gence Sulu Müdahale
Esenyurt’ta uyuşturucu komasına girdiği iddia edilen bir gence, olay yerine çağrılan ambulansın geç kalması üzerine çevredekiler tarafından ilginç bir yöntemle müdahale edildi.
Esenyurt'ta uyuşturucu komasına girdiği iddia edilen bir gence, olay yerine çağrılan ambulansın geç kalması üzerine çevredekiler tarafından ilginç bir yöntemle müdahale edildi. Yardım için seferber olan vatandaşlar önce 5 litre suyu gencin başından aşağı döktü.

Olay, Fatih Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu maddesi bonzai kullanan bir genç bir anda yol ortasında yere düştü. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında kendinden geçen genç uzun süre kendine gelemedi. Bunun üzerine durum sağlık ekiplerine bildirildi. Ancak olay yerine gelen ekip olmayınca önce 150 metre mesafedeki Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istendi ancak itirazlar üzerine yeniden ambulansın gelmesi beklendi.

AMBULANS GELMEYİNCE VATANDAŞLAR MÜDAHALE ETTİ

Uzun süre beklenmesine rağmen ambulans gelmeyince genç adama çevredekiler müdahale etti. Oturduğu yerde ağlama krizine giren genç önce karga tulumba yol kenarına alındı. Zaman zaman ayağa kalkan ve yeniden yere düşen genç çevredekilere de zor anlar yaşattı.

KOMADAKİ GENCE DAMACANA İLE MÜDAHALE ETTİLER

Bir süre yerde bekleyen gencin bir türlü kendine gelememesi üzerine ilk müdahale yine çevredeki vatandaşlardan geldi. Komadaki gencin kendisine gelmesi için önce pet şişeyle başına su döküldü. Gencin biraz kendine gelmesi üzerine bu kez olay yerine 5 litrelik şişeyle su getirildi. Bu kez başından aşağı su dökülen genç ayılır ayılmaz çevredekilere tepki gösterdi. Hızını alamayan vatandaşlar bu kez gencin pantolonunu sıyırarak kalçasından aşağıya su döktü. Sulu müdahalenin ardından biraz kendine gelen genç, olay yerinden yürüyerek uzaklaştı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.