UZUN, MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

UZUN, MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU
Gazeteci Yazar Mehmet Koçak’ın oğlu Ömer Koçak, Fatma Tok ile dünya evine girdi.
 Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen düğün töreninde genç çiftin nikâhlarını Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun kıyarken, şahitliklerini de Çevre ve Orman eski Bakanı Osman Pepe, Bosna Hersek eski Savunma Bakanı Hasan Cengiz, Adalet eski Bakanı İsmail Müftüoğlu ve Trabzon eski Milletvekili Kemallettin Göktaş yaptı.
Düğün törenine, gelin ve damadın aileleri ile birlikte kalabalık bir davetli topluluğu iştirak etti. Nikâhı kıydıktan sonra çiçeği burnunda çifte mutluluklar dileyen Başkan Uzun, “Şu andan itibaren yeni bir ailemiz kurulmuş bulunmaktadır. Ben herkes adına kardeşlerime sonsuz saadetler diliyorum ve temenni ediyorum ki yaşamları boyunca hep iyilik ve güzellikle karşılaşsınlar. Her türlü zorluk, sıkıntı ve meşakkat onlardan uzak olsun. Bütün bu temennilere rağmen karşılaşabileceğiniz çeşitli ufak tefek zorlukları; şu anda olduğu gibi el ele, gönül gönüle ve birbirinizden güç ve kuvvet alarak aşacağınıza inancım tamdır. İnanıyorum ki kardeşlerimiz bunu en iyi şekilde başaracaklar ve cemiyete örnek bir aile oluşturacaklar” dedi. Eski Bakan Pepe de kısa bir konuşmanın ardından nikâh defterini geline teslim etti ve çifti tebrik etti.
İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği düğüne ayrıca Başbakanlık Müşaviri Ali Yüksel, Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Arnavutköy Kaymakamı Hürrem Aksoy, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, Alevi Federasyonları Genel Başkanı Fermani Altun, Eyüpoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Temel Eyüpoğlu, Sertrans Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş ve çok sayıda davetli katıldı.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.