VATANDAŞ İLETTİ BAŞKAN DİNLEDİ

VATANDAŞ İLETTİ BAŞKAN DİNLEDİ
İlçe halkıyla her zaman birebir iletişim halinde olmaya çalışan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun iş programı nedeniyle bir araya gelemediği vatandaşlar için bir buluşma düzenledi.

 Kendisinden randevu talebinde bulunan vatandaşları davet ederek tek tek dinleyen Başkan İmamoğlu, gelen tüm talep, şikayet ve önerileri anında ekibine ileterek çözülmesi talimatını verdi.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun saha programı nedeniyle bir araya gelemediği vatandaşlar için Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir buluşma düzenledi. Esnaf, emekli, ev hanımı, öğrenci gibi her kesimden vatandaşın katıldığı buluşmada Başkan İmamoğlu tek tek vatandaşları dinledi. Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin de katıldığı buluşmada gelen sorunlara hemen yerinde çözüm üreten İmamoğlu, gerekli notları ekibine ileterek çözülmesi talimatını verdi.

 

Tüm gün boyunca süren buluşmada, vatandaşlara yapılan çalışmalar hakkında da bilgiler veren Başkan İmamoğlu, 2015 yılında ilçe halkının ihtiyaç duyduğu projelere start vereceklerini söyledi. Projelerin her aşamasının vatandaşların ihtiyaçlarına göre belirlendiğinin de altını çizdi. Buluşma sırasında kendisiyle tanışma amaçlı gelen vatandaşlarla da tek tek sohbet eden İmamoğlu, Beylikdüzü’nde her zaman vatandaşla diyalog halinde olacaklarını vurgulayarak halk buluşmalarının daha kapsamlı devam edeceğini söyledi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.