Vatandaşlar çevre gönüllüsü olmak istiyor

Vatandaşlar çevre gönüllüsü olmak istiyor
Çevreci özelliği ile bilinen Beylikdüzü Belediyesi’nde gönüllülerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Beylikdüzü’nde, gönüllü 179 kişiden oluşan park ve bahçe ekibi gün geçtikçe büyüyor. Belediyeye başvuruda bulunan

Her Perşembe günü düzenlenen halk toplantılara katılan BEDAŞ emeklisi Büyükşehir Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirten İhsan Akpınar, yaşadığı bölgeye yakın bir parkta, parkın korunması için gönüllü olmak isteğini dile getirdi. Duyarlı vatandaşın isteklerini dinleyen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un çevreye duyarlı bir belediye başkanı olduğunu, Başkan Uzun’un talimatları doğrultusunda ilçede 40 binden fazla ağaç dikildiğini, binlerce çiçek ekildiği ifade etti.

Vatandaşlar, Yeşile Sahip Çıkıyor

Ağaçlandırma, parkların yapımı, çevre düzenlemelerinin yapılması kadar onları özenle korumanın da önemli olduğunu dile getiren Yeşil, bu konuda da duyarlı bazı vatandaşların belediye ile birlikte ilçenin yeşilliklerine, parklarına sahip çıktığını ifade etti. Çevreci vatandaş İhsan Akpınar’ı da duyarlılığından dolayı kutlayan Yeşil, Akpınar’ın gönüllü park ve bahçe ekibine katılmasını sağlayacaklarını ifade etti. Akpınar’da Beylikdüzü Belediyesi’nin uygulaması ve gönüllü çevreci olmasının kendisini mutlu ettiğini kaydetti.

Düzenlenen Halk toplantısında ayrıca Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili İsmail Yalçın ve Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Sert de katılarak, vatandaşların isteklerini dinledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.