Yağmur geliyor: Meteoroloji'den 2 il için sel uyarısı

Yağmur geliyor: Meteoroloji'den 2 il için sel uyarısı
Son tahminlere göre yurdun kuzey kesimleri özellikle de Karadeniz sahilleri için gün içerisinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Artvin ve Rize için de sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı.

Hava durumu 25 Haziran raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Geçtiğimiz günlerde sel ve su baskınlarıyla alarma geçen İstanbul’da bugün de sağanak yağış geçişlerinin olacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte Karadeniz Sahillerinde gün içerisinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın gün içerisinde etkili olması beklenirken Artvin ve Rize çevreleri için sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı. Peki, bugün hava durumu nasıl? İşte, 25 Haziran hava durumu raporunun detayları…

25 HAZİRAN HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

İKİ İL İÇİN UYARI

Yağışların; akşam saatlerine kadar Rize çevreleri ile Artvin kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

İSTANBUL °C, 28°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR °C, 32°C

Az bulutlu ve açık

ANKARA °C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.