Yakup Süt'ten kardeşine görkemli düğün

Yakup Süt'ten kardeşine görkemli düğün
İşadamı Yakup Süt'ün kardeşi Raif Süt hayatını Esengül Özer ile birleştirdi. 8 Aralık 2012 Cumartesi akşamı Polat Otel'de gerçekleşen düğüne yoğun katılım vardı.

Bölge halkının yakından tanıdığı ve ilgiyle takip ettiği iş adamı Yakup Süt, efsane olacak bir düğüne daha damgasını vurdu. Kars, Ardahan, Iğdır camiasının yanı sıra İstanbul’un önde gelen isimlerini bir araya getiren düğünde genç çiftin nikahını Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kıyarken; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Ardahan CHP Milletvekili Ensar Öğüt, Şırnak Milletvekili İbrahim Binici, KAI Vakfı Kurucu Başkanı Prof Dr. Esfender Korkmaz, Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Kars Eski Belediye Başkanı İlhan Aküzüm ve İşadamı Oflu İsmail de çifte şahitlik etti.

Bölge siyasileri tam kadro düğünde

Siyasilerden iktidar ve muhalefet el ele halaylar çekti. Gerek Ak Parti, gerek CHP gerekse diğer partilerden düğüne katılan önemli isimler bir araya geldi.  Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Milletvekilleri ve daha pek çok önemli isim düğüne katıldı.

Yavuz Bingöl’den  ve İzzet Yıldızhan’dan müzik ziyafeti

Düğünün şölene dönüşmesini sağlayan iki önemli isim de Yavuz Bingöl ve İzzet Yıldızhan oldu. Yavuz Bingöl’ün seslendirdiği birbirinden kıymetli eserler eşliğinde halaylar çekildi. Herkesin yakından tanıdığı ve sevdiği Yavuz Bingöl konuklara keyifli anlar yaşattı.

Yavuz Bingöl’ün ardından İzzet Yıldızhan sahne aldı. Türkçe ve Kürtçe seslendirdiği eserlerle konukları daha da coşturdu.  Yıldızhan, hem eğlendi, hem eğlendirdi. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğün törenine konuklar doyamadı.

Mütevaziliği ve cana yakınlığı ile bilinen Yakup Süt, konuklarını kapıda karşılarken, karşılamada olduğu gibi uğurlamada da konuklarıyla kendisi ilgilendi. Her kesimden seçkin davetli topluluğunu görkemli olduğu kadar nezih bir şekilde ağırlayan, Süt ve Özer ailelerini tebrik ederken genç çifte ise ömür boyu mutluluklar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.