Yaşanan en ilginç seks kazaları: Fazla elektrikten öldü, öpüşürken kilitlendi!

Yaşanan en ilginç seks kazaları: Fazla elektrikten öldü, öpüşürken kilitlendi!
New York Daily News´in raporuna göre son zamanlarda yaşanan en ilginç seks kazaları ortaya çıktı.

Açıklanan raporda insanların partnerlerinden fantezi amaçları istekleri ilginç haberlerin ortaya çıkmasına neden odu.

AŞK ISIRIĞI

Ocak 2011 yılında Yeni Zelanda’da gerçekleşen olayda eşinin boğazını ısırmak isteyen adam partnerinin felç olmasına neden oldu. Boynu ısırılan kadın yoğun kan kaybetmesi ve kan pıhtılaşması sonucunda sol kolunda felç meydana geldi.

Gelen yorumlara göre, “Vampir olmadığınız sürece sevdiğiniz kişinin üzerinde ufak bir sevgi işareti bırakmakta sorun yok gibi duruyor.” denildi.  

ÇİN ÖPÜCÜĞÜ

Çin’de 2008’de medyana gelen olayda genç sevgili çift öpüşürken kitlendi. Dudakları kilitlene çiftin aşırı basınç sebebiyle kulaklarının zarlarını patlattı. Genç çiftin olaydan sonra kısa süreli işitme kaybı yaşadığı bildirildi.

Gerçekleşen olaya göre doktorlar çiftlerin öpüşme sırasında dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

PROTEZ PENİS VAKASI BAŞARISIZ OLDU

Rusya’da evliliğini kurtarmak için cinsel organını büyütmek isteyen adam protez organ taktırdı. Cinsel ilişki sırasında protezin çıkması sonucu çiftin arasında anlaşmazlık oldu. Eşinin performansından rahatsız olan kadının olaydan sonra boşanma davası açtığı belirtildi.

BETON DENEYİ HASTANEDE BİTTİ

Amerika’da yaşayan 20 yaşındaki genç partnerine rektum’una (kalın bağırsağın anüse bağlayan kısım) beton döktürmesi sonucu hastanelik oldu. Hastane raporunda 275 gram beton çıkan genç operasyon sonucu içine dökülen betondan kurtuldu.

FAZLA ELEKTRİKTEN ÖLDÜ

Amerika’da 29 yaşındaki çiftin ilişkisi ölümle sonuçlandı. Birliktelik sırasında yeni denemeler yapmak isteyen çift elektrik akımına kapıldı. Genç kadının göğüs uçlarına elektrik veren adam partnerinin ölümüne sebep oldu.

BAŞARISIZ POZİSYON HASTANEDE SON BULDU

İlişkilerinde farklılık isteyen 50’li yaşlarındaki Rus çift soluğu hastanede aldı. 50 yaşındaki kadın Kama Sutra denemesi sonrası kas spazmı geçirerek partneriyle beraber hastaneye kaldırıldı. Ambulans görevlilerinin yaptığı açıklamaya göre, “Onlara bakıp gülmekten kendimizi alamadık. Hiç de genç olmayan iki aşık, öyle karışık bir pozisyondaydı ki…” dedi.

YÜZÜĞÜ YANLIŞ YERİNE TAKTI

Amerika’da yaşan bir adam yüzüğü cinsel organına taktıktan sonra hastanelik oldu. Hastanede müdahale doktor, yüzüğü kestiğini ancak öncesinde adama cinsel organının da gerekirse kesilebileceğine dair bir feragat kâğıdı imzalattığı bildirildi.

BIÇAKLA OYUN OLMAZ

Kanada’da Winnipeg Universitesi’nde öğrenci olan 25 yaşındaki genç kız arkadaşına “göğsüme bıçakla kalp çiz” dedi. İsteğini geri çevirmeyen genç kadın, bıçakla kalbi kazıdığı sırada yanlışlıkla derin kesti ve bıçak genç adamın kalbini deldi.

TIP TARİHİNE GEÇEN ADAM

İngiltere’de cinsel birliktelik sırasında penisi dikey kırılan adam tıp tarihine geçti. Genel olarak yatay kırılan cinsel organ dikey kırılarak tıp tarihine geçtiği açıklandı.  40 yaşındaki İngiliz adamın kırık kemiğinde orta derecede gerginlik ve şişlik görüldüğü açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.