Yazıcı ailesinin acı günü

Yazıcı ailesinin acı günü
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı’nın annesi Makbule Yazıcı hakkın rahmetine kavuştu. 94 yaşında hayata veda eden Makbule Yazıcı, dün Büyükçekmece'de son yolculuğuna uğurlandı.
Büyükçekmece Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı annesini kaybetmenin acısını yaşıyor. Yazıcı’yı  bu acı gününde dostları yalnız bırakmadılar. Üç gün önce düşerek leğen kemiğini kıran ve Büyükçekmece Kolan Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Merhume Yazıcı hayata daha fazla tutunamadı. Dün son yolculuğuna uğurlanan Makbule Yazıcı Büyükçekmece merkez camiinde Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece eski mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Yoğun katılım vardı
Dün Büyükçekmece merkez camide Cuma namazına müteakiben Büyükçekmece İlçe Müftüsü Mehmet Narin'in kıldırdığı ve yoğun bir katılımın olduğu Makbule Yazıcın'ın cenaze namazına İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (İSTESOB) Başkanı Faik Yılmaz, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Başkan Yardımcısı Reşit Oral, Ziraat Odası Başkanı Recep Erol, Şoförler Odası Başkanı Mahir Ereke, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı, Siyasi parti ilçe yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, Silivri Eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Celaliye Eski Belediye Başkanı Rıdvan Yavuzbilge, belediye meclis üyeleri, Büyükçekmece esnafları, çok sayıda Yazıcı ailesinin sevenleri ve dostları katıldı. 

HABERDAR Gazetesi olarak Yazıcı ailesinin acısını paylaşıyor, merhume Makbule Yazıcı'ya Allahtan rahmet diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.