Yoğurt Festivali’nde Sıla ile muhteşem final

Yoğurt Festivali’nde Sıla ile muhteşem final
Silivri Belediyesi 52. Yoğurt Festivali etkinlikleri, muhteşem bir finalle sona erdi. 11 ülkeden gelen misafirlerle birlikte 6 gün boyunca devam eden festival, Sıla’nın yoğun katılımla gerçekleşen konseriyle son buldu.

52. Silivri Yoğurt Festivali etkinliklerinin final akşamı, büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptı. Filistin, KKTC, Makedonya ve Silivri Tokatlılar Derneği Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle başlayan gecede sahne alan rengârenk kostümleri, koreografileri ve performanslarıyla halk oyunları ekipleri büyük beğeni topladı. Festivalin final gecesinde gerçekleşen havai fişek gösterisi de finale renk kattı.

IŞIKLAR; "KARANLIK ANLAYIŞLARI SEVGİ IŞIĞIMIZLA KÖR EDECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, festival finalinde gerçekleştirdiği kapanış konuşmasında şunları söyledi; "Güzel şeyler çabuk bitiyor. Bu güzelliklerin, bir arada olmanın, kolektif yaşamın, moral değerlerini yüksek tutmak için meydanlara çıkmanın çok büyük bir anlamı var. Bizlere şu mesajı verdiniz; 81 şehirden hemşerisi olan, yazın 500 bini bulan nüfusu, 35 mahallesiyle büyük bir şehiriz ama nereden geldiğini, ne giydiğini, neye inandığını, nasıl yaşadığını bunların hiçbirini önemsemeden bütün farklılıkları zenginlik saydık. Bu hoşgörüyü Silivri’nin her yerine yayan siz değerli hemşerilerim; çok daha fazlasını hak ediyorsunuz. Bizi karanlık anlayışların içerisine itmeye çalışan bu yarasaların gözlerini, bizim sevgimizin bütün ışıltısıyla kör edeceğiz. Diyeceğiz ki; büyük kurtarıcı Mustafa Kemal Atatürk’ ün çizdiği cumhuriyet yolunda sonuna kadar yürüyeceğiz. Tertemiz vicdanlarınızla, tertemiz ellerinizle yelken açmış Silivri’nin varacağı liman aydınlıklardır, hoşgörüdür, çağdaş bir gelecektir, aydınlık yarınlardır. Hepinizin özgür, huzur içinde, barış içinde, refah içinde yarınlara olan özlemlerinizi gönülden paylaşıyorum.”

SILA SİLİVRİ’Yİ SALLADI

52. Yoğurt Festivali’nin finalinde Sıla sahne aldı. Muhteşem sahne performansıyla izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser ziyafeti yaşatan Sıla, duygusal şarkılarıyla giriş yaptığı konserinin sonlarında ise hareketli parçalarıyla Silivri’yi adeta salladı. Müzisyen arkadaşları eşliğinde sahnede şov yapan Sıla, gördüğü kalabalıktan çok memnun olduğunu dile getirdi.

 SILA YOĞURT SEVER ÇIKTI

Silivri Belediyesi başkanı Özcan Işıklar konser bitiminde Silivri’nin meşhur yoğurdunu ve eski yoğurt satıcılarını simgeleyen Yoğurtçu Heykeli’ni takdim ederek, Sıla’ya teşekkür etti. Sahnede aldığı en güzel hediyelerden birinin Silivri Yoğurdu olduğunu söyleyen Sıla; "Bu hediyeyi çok sevdim. Ciddi bir yoğurt severim. Formumu yoğurda borçluyum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.