Yurdagül Akgün'den örnek davranış

Yurdagül Akgün'den örnek davranış
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün kızı Yurdagül Akgün Akyollu, örnek bir davranış sergileyerek doğum gününü engellilerle birlikte kutladı.

Doğum günü, Dünya Engelliler Günü'ne denk gelen Yurdagül Akgün Akyollu, Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü üyelerine anlamlı bir sürpriz yaptı.

 

"Hayatı birlikte paylaşmalıyız"

 

Doğum günü pastası ile birlikte  Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü Eğitim Merkezi'ne giden Akyollu, engelliler ve aileleri ile birlikte unutulmaz bir gün geçirdi.

Pastayı engellilerle birlikte üfleyen Akyollu, daha sonra engellilerle birlikte şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı.

Doğum gününü engellilerle birlikte kutlamanın kendisini hem çok mutlu ettiğini, hem de duygulandırdığını belirten Yurdagül Akgün Akyollu; "Öncelikle engellilerimizle empati kurmak istedim. Toplum olarak engellilerle ne kadar çok empati kurarsak, yaşadıkları zorluklar ve engeller de o kadar azalacaktır. Unutulmamalıdır ki, her insan aslında bir engelli adayıdır. Her an birimiz göremez, işitemez veya yürüyemez durumda olabiliriz. Bu gerçek hiç bir zaman göz ardı edilmemelidir. Bu açıdan onlarla birlikte hayatın her alanını paylaşmalıyız" dedi.

 

En güzel doğum günü hediyesi

 

Doğum gününü, Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü ile birlikte kutlama düşüncesinin bile kendisini çok heyecanlandırdığını kaydeden Akyollu; "Engelli kardeşlerimizin diğer insanlara nazaran daha fazla ilgi ve sevgiye ihtiyaçları var. Bunu bildiğim için doğum günümü engelli kardeşlerimizle birlikte kutladım. Onların gözlerindeki o mutluluk benim için bugüne kadar almış olduğum en güzel ve en anlamlı doğum günü hediyesi oldu. Hepsine çok teşekkür ediyorum, bana bu güzel duyguları yaşattıkları için. Dün olduğu gibi bundan sonrada yanlarında olacağım. Elimden gelen her türlü desteği vereceğim. Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü'nü yakından takip ediyorum. Çok güzel ve başarılı işlere imza atıyorlar. Hepsi ile gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Büyükçekmece Belediyesi Gökkuşağı Engelli İzci Kulübü lideri Bedriye Yılmaz, Yurdagül Akgün Akyollu'nun örnek bir davranış sergilediğini belirterek, engelli izciler adına teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.