Yurtsever ailesinin mutlu günü

Yurtsever ailesinin mutlu günü
Hafta sonu Esenyurt’un Tanınmış İsimlerinden Hüseyin Yurtsever’in oğlu Eren, Alev Güçlü ile hayatını birleştirdi.
 Salon Boy Davette görkemli bir şekilde gerçekleştirilen düğün törenine, Esenyurt’un Tanınmış Siyaset, Sanat ve Sivil Toplum alanında başarı sağlamış isimleri bir araya geldi.

İş ve siyaset dünyasının buluşturan düğün

Gelen Davetlileri kapıda karşılayan yurtsever ailesinin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Nikâh merasimi ile başlayan düğün töreninde genç çiftlerin nikâh şahitliğini işadamı Çetin Çapan ve CHP Esenyurt Kurucu İlçe Başkanı Erdal Akyol yaptı. Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’ın katıldığı ve genç çiftlere mutluluklar dilediği törene, Yurtsever ailesinin yakınlarının yanı sıra Esenyurt’un Sivil Toplum Örgütleri ve Siyaset Dünyası katıldı.

Yurtsever’den davetlilere teşekkür

OğluEren’in düğün töreninde duygulu anlar yaşayan Yurtsever Yurtsever; “Bu mutlu günümüzde düğünümüze katılarak bizleri onurlandıracak yalnız bırakmayan, tüm dost ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Konuklar gönüllerince eğlendi

Geç saatlere kadar devam eden düğünde Salon Boy Davetin profesyonel müzik grubu ile keyifli dakikalar geçirirken, davul zurna eşliğinde gece geç saatlere kadar halaylar çekip gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.