Kamuran Akdemir

Kamuran Akdemir

YAZ ŞARKILARI ÇALINSIN!

YAZ ŞARKILARI ÇALINSIN!

Güneşin  vefasız sevgili gibi sadece arada gelip göz kırpıp kaçtığı,  baharı iple çeke çeke bitiriyoruz.
 Veee yaz geliyor… 

15 gün sonra çıkılacak bir tatilin heyecanı 15 gün önce sardı beni.
Valiz hazırlamak, terlik koymak, kremler satın almak, havlular, deodorant, mayo bikini…
Yaşasın tatil!

Deniz, şezlong, güneş, kumsal…  Lafı bile kanımın kaynamasına neden oluyor. Oturduğum yerde coşuyorum adeta. Geçen yılın unutamadığım muhteşem tatilini bile unutturacak bir tatil istiyorum. Fotoğraf çekmek, çektirmek, gezmek, görmek,  görürken şaşırmak istiyorum. 
Kim istemez ki, istemezse neden istemez ki?  Onu da anlamış değilim.
Ben yolculukların kadınıyım. Severim seyahat etmeyi. Ama mini bir çantayla tatil
e çıkmak gözümde kaldı. Nereye gitsem hep iki büyük valiz takip eder  beni ve ben her defasında yanımda kitap götürmeyi unuturum. Bu durumda siyah güneş gözlüklerinin altına gizlenip, kim kiminle, nerede nasıl? Bir paparazziden farkım olmaz, elimde olmayarak. Evet, insanlara bakarım ama onları rahatsız etmeden. Dedim ya siyah pencerenin arkasından. Ne giymişler, tarzları ne, yakışmış mı, yanında ki ile nasıl gibi tahliller yapmak eğlenceli gelir bana. Bu yaz bir de o insanları köşemde konuk edeceğim ki tam bir şenlik olmasını hayal ediyorum. 
Gelelim bugüne…

Dehşet ve vahşet bir yağmur yağdı şehrime bugün. Sellerin son sürat aktığı, trafiğin sıkıştığı, milletin telaşlandığı o yağmurun altında ben dimdik durdum. Kimi görsem, “Ben o yağmurun altında kalakaldım!” diyorum ve kocaman bir çığlık alıyorum, “neeee?”
 Yağmurla aramızda kimsenin bilmediği bir ilişki doğdu galiba. Zira kapıdan çıkmamla nereye gitsem beni takip ediyor, bırakmıyor yakamı. Çok ilginç; tüm gün evde otursam hava günlük güneşlik ama ben kapıdan çıkar çıkmaz eve kuyuya düşmüşçesine ıslak dönüyorum. Ama insan isterse bu bile keyif verebiliyor. Herkes bir tarafa koşuştururken ben bir ağaç altında durmuş gülüyorum. Bana bakanlara aldırmıyorum ki aslında ben onlara bakıyorum. Güneşin keyfini çıkarmanın hayalleri kuran ben, yağmurunda keyfini çıkarmayı biliyorum.
Bu yağmurların tatil hayallerimi sulandırmasına izin vermeyeceğim. Azimliyim... Adım survivor Taner’e çıksa dahi bende yağmur altında yüzerim arkadaş. 
Haydii artık sezon başladı, yaz şarkıları çalınsın ...:)

Önceki ve Sonraki Yazılar
Kamuran Akdemir Arşivi