10 bin aşure dağıtıldı

10 bin aşure dağıtıldı
Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram etti. Küçükçekmece’nin 3 farklı noktasında toplam 10 bin aşure dağıtıldı

Küçükçekmece Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara ilçenin 3 farklı noktasında 10 bin aşure dağıttı. Mehmet Akif Mahalle Muhtarlığı önünde, Kanarya Birlik Caddesi’nde ve Söğütlüçeşme Bilgi Evi’nin önünde yapılan aşure dağıtımlarına Küçükçekmeceliler de büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise büyük ilgi gördü.

Kemal Çebi "Böyle mukaddes bir ayda vatandaşlarımızla birlikte olmanın mutluluğu içindeyiz. Birlikte olmak, paylaşmak bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Hep soruyorlar Küçükçekmece hayalimi, cevabım mutlu bir Küçükçekmece oluyor.  Aşure gibi ortak değerlerimizi yaşamaktan ve yaşatmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi biz yapan bu ortak değerlerimizdir. Buradan herkese birlik ve beraberlik mesajı veriyoruz" ifadelerini kullandı.

Komşularıyla birlikte aşure alan Ev Hanımı Zehra Dalkılıç (54), “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ağzımız tatlandı. Sadece kendime değil, evdekilere de aşure aldım. Çok memnunum. Hizmetlerinin devam etmesini istiyorum” diye konuştu.

Aşureler Uzman Aşçılar Tarafından Hijyenik Şartlarda Yapıldı

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Cumhur Er ise, “Aşurelerimiz, Müdürlüğümüz bünyesindeki Küçükçekmece İyilik Merkezi’ndeki Aşevi’nde uzman aşçılar tarafından hijyenik şartlarda yapılıyor. Gönül rahatlığıyla yiyebilir ve çocuklarına yedirebilirler. Herkesin Muharrem ayı kutlu olsun” dedi.

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki ihtiyaç sahiplerine, yaşlılara ve engellilere sıcak yemek ve evde bakım gibi birçok hizmet veriliyor. Faydalanmak isteyenler Küçükçekmece Belediyesi’nin 444 4 360 nolu telefonundan bilgi edinebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.