19 Mart’ta şehitlerimiz için buluşalım

19 Mart’ta şehitlerimiz için buluşalım
Çatalca Doğal Çevre ve Doğa Sporları Kulübü Derneği (ÇADOSK) Başkan ve Yönetimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti.
Çatalca Doğal Çevre ve Doğa Sporları Koruma Derneği (ÇADOSK) Başkanı Sinan Gürel ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı ziyaret etti. Ziyarette dernek çalışmaları hakkında Başkan Cem Kara’ya bilgi verilirken ÇADOSK ve Küçükçekmece Bisiklet Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği 19 Mart Şehitleri Anma Bisiklet Turu hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Bisiklet sevdalılarını bekliyoruz

19 Mart 2017 pazar günü saat 10.30 da, Çatalca Cumhuriyet Meydanında toplanarak Çatalca Belediyesi tarafından hazırlanan sabah kahvaltısını hep beraber yapacak olan bisikletliler, Balkan Savaşı'nda Çatalca savunma hattında şehit olan Alaiye Taburu'na bağlı 657 asker anısına yapılan Alaiye Şehitleri Abidesinin bulunduğu Yazlıkköyü'ne hareket edecek.

Başkan Cem Kara, bu anlamlı günde gidiş ve dönüş olmak üzere toplam 40 km’lik yolda pedal çevirecek bisiklet sevdalısı herkesi etkinliğe beklediğini ifade etti. Organizasyona desteklerini esirgemeyen Başkan Cem Kara’ya ÇADOSK Bisiklet Grubu forması hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.