6 kişiden 1'i tutuklandı

6 kişiden 1'i tutuklandı
Silivri'de jandarma ekiplerinin hırsızlara yönelik operasyonunda bir araç içerisinde bilgisayardan bahçe hortumuna kadar onlarca eşya yakaladı. Şüpheli 6 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi
 Seçimlerin yapıldığı 1 Kasım Pazar günü sabaha karşı Semizkumlar Mahallesi'nde M.M.Ü ve C.D isimli şahısların evine hırsız girdiği ihbarı yapıldı. İhbar üzerine harekete geçen Silivdi İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler olay yeri yakınındaki bir otomobilde bulunan 6 şüpheliyi tespit etti. Jandarma, otomobili ve şüphelileri kontrol altına alarak durumu Silivri Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'na bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine olay yeri inceleme ve asayiş timleri otomobil ve şüpheliler üzerinde arama yaptı.
Ne ararsan var

Araç içerisindeki bilgisayar kasası ve klavyesi, dikiş makinesi, Digitürk cihazı ve kartı, 2 adet matkap ve matkap uçları, dekupaj, ütü, plak çalar, 2 adet hopörlörü, 49 adet çatal bıçak ve kaşık, tenis raketi, işitme cihazı, süpürge, süs çaydanlığı ve cezvesi, tespih, 41 adet plak, ilkyardım çantası, bahçe hortumu hırsızlık malı olabileceği düşünülerek el konuldu. Jandarma, şüpheliler F.K., O.Ö., Ö.S, H.Y., U.K. ve M.K. isimli şahısları da gözaltına aldı. Kimlik kontrollerinde yalnızca U.K. ve H.Y.'nin 18 yaşından büyük oldukları tespit edildi.



Şüpheliler U.K. ve H.Y.'nin olayla ilgili beyanları alındığı sırada, seçimde oy kullanmak istediklerini beyan etti. Bunun üzerine 2 şüpheli jandarma refakatinde oy kullanmak üzere Kağıthane ve Şişli'ye götürülerek oyları kullandı. Sorgularının ardından 6 şüpheli, Silivri Adalet Sarayı'na sevk edildi. Şüphelilerden sadece U.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çalıntı malzemelerin tamamı ise sahiplerine teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.