7/24 TEMİZLİK İLE PIRIL PIRIL SOKAKLAR

7/24 TEMİZLİK İLE PIRIL PIRIL SOKAKLAR
Avcılar’da her gün aralıksız çöp toplanıyor. Avcılar’ın daha sağlıklı, temiz ve yaşanılabilir bir kent olması için temizlik ekipleri aralıksız çalışırken her gün üretilen ortalama 470 ton çöp 24 saat aralıksız çalışan ekipler tarafından toplanıyor.
Yeşilkent Mahallesinden gelen talepler de dikkate alınarak Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Önce insan Önce Temizlik’ sloganıyla haftanın 7 günü 24 saat faaliyet gösterirken, süpürgeci personeller, her gün saat 05.30’dan itibaren 10 mahallede sokakları süpürmeye başlıyor. İlçedeki çöpler, günde 2-3 vardiya halinde toplanıyor, kaba atıklar kaldırılıyor. Ayrıca, kaldırım ve yol kenarlarına bırakılan inşaat ve moloz atıkları toplanıyor. İlçedeki boş arsalardaki çöpler de temizlenirken, elle ve makine ile tüm cadde ve sokaklar süpürülüyor, belli aralıklarla yıkanıyor, konteynerler dezenfekte ediliyor.

HER YER TERTEMİZ

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli: "Belediyecilik hizmetini bir toplum sağlığı hizmeti olarak görüp, temizlik ve hijyen konusunu en temel görevimiz olarak kabul etmekteyiz" dedi. Başkan Dr. Toprak Benli, ilçedeki temel temizlik hizmetlerinin yanı sıra Milli Eğitim’e bağlı tüm okulların, Cami, Cemevleri, kamu kurum ve kuruluşlarının bahçeleri ve çevrelerinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi yerleşkesinin de Avcılar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendiğini söyledi. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, temizlik ekiplerinin ana arter, cadde, okul bahçeleri, meydanlardaki kaldırım ve bordür taşlarının düzenli temizlenerek boyandığını, izinsiz asılan afiş, pankart ve broşürlerin tek tek söküldüğünü, mahallelerdeki semt pazarlarında satışın bitmesinden sonra bu alanların tamamen temizlenerek deterjanlı su ile yıkandığını ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.