Aday adaylar meydana indi

Aday adaylar meydana indi
CHP'nin milletvekili aday adayları Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda gövde gösterisi yaptı. İl Genel Meclisi eski üyesi Taşkan Uysal, İlçe Başkanlığı'na yaptığı milletvekilliği aday adaylığı başvurusunun ardından diğer aday adaylarıyla birlikte meydana indi.
Eski İl Genel Meclis Üyesi, İl Yönetim Kurulu Üyesi Taşkan Uysal CHP Çatalca İlçe Başkanlığı'nda milletvekilli aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Daha sonra Uysal, dönemindeki eski İl Genel Meclis Üyesi arkadaşları ve kendisi gibi 3'üncü bölge milletvekili aday adaylarıyla beraber Çatalca Cumhuriyet Meydanı'na indi. Aday adaylarının hep birlikte meydana inerek poz vermesi dikkatlerden kaçmazken, ortaya çıkan fotoğraf karesine gelecek yorumlar merak konusu oldu.

Halil Gök destek verdi

CHP Çatalca İlçe Başkanlığı'nda milletvekili aday adaylığı açıklamasını yapan Taşkan Uysal'a, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün övücü sözlerde bulunması ve kendisini takdim etmesi, Gök'ün, Uysal'a destek olacağının sinyallerini verdi. Uysal aday adaylığı açıklamasında ise partisine bugüne kadar çok büyük fedakarlıklar yaptığını söyleyerek, CHP'nin iktidar olabilmesi için partinin içindeki kavgaların sonlanması gerektiğine vurgu yaptı. "Emek verdim, bedel ödedim. Belki biraz ağır olacak ama partimde emek hırsızlığna son verildim" açıklamalarında bulunan Uysal, daha fazla dayanışmaya ihtiyaç olduğunu söyledi. Uysal, partisinin iktidar olması ve çocuklarının geleceği için bunun gerektiğini ifade ederek, herkesin bu mücadeleye destek vermesi gerektiğini söyledi.

Haber: Bahadır Sügür  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.