Adı barınak, tadı işkence evi!

Adı barınak, tadı işkence evi!
Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nden gelen görüntüler ile iddialar hayvan severleri çok üzecek. Barınağa gönderilen malların büfelere satıldığı iddia ediliyor!

SAVCILIK GÖREVE!
Haberimizin hemen başında Cumhuriyet Savcılarını, Büyükçekmece Kaymakamlığını  ve Büyükçekmece Belediyesi yetkililerini göreve davet ederek hem oradan gelen fotoğrafları, hem de çalışanlarından aldığımız iddiaları sizler ile paylaşıyoruz.
BARINAK MI YOKSA TİCARETHANE Mİ!
Barınaktan gelen iddialar ve sorular cevaplarını beklerken asıl fotoğraflara dikkatinizi çekmek istiyoruz. Adı sahipsiz hayvanların bakım ve tedavi merkezi ancak. Barınağı her tarafı pislik içerisinde. İlgisizlikten aç kalan köpekler her halleri ile içler acısı içerisinde.  Bir tarafta ayağından ameliyat olan köpekler hijyen olmayan yerlerde kendi hallerine bırakılmış. Diğer tarafta aç bırakılan hayvanlar kendi pisliklerini yemeye çalışıyor. Bütün bu olanlar fotoğraflar ile göz önünde bulunurken barınağa gönderilen yiyeceklerin büfelere satılıyor iddiası ise başlı başına büyük bir skandalın habercisi.



CEVAP BEKLEYEN SORULAR!
Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yaklaşık on yılı aşkındır sahipsiz hayvanların bakım ve tedavisi yönünde hizmet veriyor. Haberimizde yer alacak cevaplanması gereken sorular ve iddiaları sıralayarak sizler ile paylaşıyoruz.

İŞTE O İDDİALAR:
-Barınağa METRO GROSMARKETLER’den her gün gönderilen malların bir kısmının (yiyecek v.s.) büfelere satıldığı doğru mu? 
-Barınak, taşeron bir firma tarafından (Boğaziçi isimli bir firma) yaklaşık 20 kişilik bir ekip ile hizmet vermesi gerekirken her gün barınakta çalışan sayısının 10 kişiyi geçmediği doğru mudur?
-Mehmet Ergin  isimli hayvan sever olduğu iddia edilen kişinin barınaktaki görevi nedir? Bu kişi belediye yetkilisi midir yoksa taşeron çalışanı mıdır? Barınakta her şeyi idare ettiği ve yönettiği iddia edilen bu kişiye ne kadar ücret ödeniyor?
-Murat Ertan isimli çalışan neden cezaevine gönderildi. Murat Ertan’a diğer çalışanlar; Ramazan Bayraktar, Ayhan Yücesoy ve Hüseyin … mobing uyguladı mı?
-Barınak veteriner hekimleri, Neşe hanım ve Jale Bektaş işine devam ederken diğer hekim Ö. Neden işten atıldı?
-Barınak çalışanlarından Atilla ve Yasin isimli personelin barınak dışında uğraştıkları işleri var mı?
-Barınak çalışanlarından şef Yılmaz Yaşar neden işten atıldı, veya işten ayrılmak zorunda bırakıldı? Mehmet Ergin’in ve oğlu olduğu iddia edilen Barbaros isimli  kişinin Yılmaz Yaşar’ı telefon mesajları ile ‘SENİ İSTANBUL’A GÖMERİM’ şeklinde yazarak tehdit ettiği doğru mu?

HABERDAR ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.