AFİŞLER ANLATIYOR!

AFİŞLER ANLATIYOR!
12 Haziran 2011 Genel Seçimleri takvimi sırasında dev inşaatlara dev afiş asma yarışını AKP’li firmalar açık ara önde tamamladılar…

 

AKP’LİLER ASTI, CHP’LİLER SEYRETTİ!

 

12 Haziran 2011 Genel Seçimleri çalışmaları devam ederken göze çarpan olaylardan birisi de hangi partinin afişini kimler astı, kimler neden asmadı?

Özellikle Ak Parti ve CHP arasında yaşanan dev afiş asma yarışını iktidarın gücünü ve kudretini elinde bulunduran Ak Parti adayları açık ara kazandı. CHP’li ilçe belediyeleri sınırlarında yer alan firmaların aksine AKP’li ilçe belediye sınırlarında bulunan dev inşaat firmaları AK PARTİ afişlerini asmaktan çekinmediler. CHP’liler ise bu afişlere seyretmekle yetindiler.

 

DEV İNŞAATLARDA DEV AFİŞLER

 

Bitim aşamasında ve yeni bitmiş olan dev inşaatların çoğunun Ak Parti afişlerini asması ise akıllara ‘Dev inşaat firmaları AKP’li çıktı’ izlenimi oluşturdu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’li adayların dev afişlerini bu dev inşaatlarına asma çabası gösteren firma sahiplerini bu duruma iten nedenin ise; ‘Erdoğan sevdası mı’, ‘Ak Parti sevdası mı’ yoksa ‘AKP’li belediye başkanı korkusu mu?’ olduğu ise akıllarda soru işareti olarak kaldı.

 

CHP’YE UZAK AVM’LER

 

Öte yandan daha önce yerel seçimlerde CHP’li belediye başkan adaylarının afişlerini asmaktan çekinmeyen bazı büyük inşaat firmalarının ise bu seçimlerde herhangi bir afiş asmamaları ise ‘Bu kişiler, CHP’ye uzaklar’ ifadesini akıllara getirdiler. Özellikle CHP’li ilçe belediyeleri sınırlarında yer alan bu firmalar genel seçimlerde afiş asma sevdasını es geçmiş oldular.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.