AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ŞOK GELİŞMELER!

AK PARTİ BÜYÜKÇEKMECE’DE ŞOK GELİŞMELER!
DÖRT KİŞİYE İHRAÇ! Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri; Koç, Şişman, Altuntaş ve Çebi parti geleneklerine uymadıkları için ihraç ediliyorlar…
 
 
GÖRÇEKER EL KOYDU!
 
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri; Hüseyin Koç, Yücel Çebi, Sadullah Şişman ve Fahrettin Altuntaş parti geleneklerine uymadıkları için ihraç ediliyorlar. Edinilen bilgiye göre adı geçen belediye meclis üyeleri sık sık Ak Parti Grup kararlarına ters hareket ettikleri için bu durum başta Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Görçeker olmak üzere bir çok partiliyi rahatsız etti. Defalarca uyarılmalarına rağmen bu meclis üyelerinin hal ve tavırlarına değişiklik olmadı. Durum değerlendirmesi yapan parti yöneticileri ise gelinen bu noktada artık ihraç işlemlerinin kaçınılmaz olduğunu savunarak gerekli yazışmalara başladılar.
 
ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLEŞECEK
 
Ak Parti’li yöneticiler parti geleneklerinin her şeyin önünde olduğuna dikkat çekerek Ak Parti’li olmak bunu gerektirir. Kimse kafasına göre hareket edemez. Görevi ne olursa olsun kimse partimizi kendi çıkarları için kullanamaz. Ak Parti’nin birinci önceliği ülkemizin bütün insanlarına eşit davranmaktır. Güç sahiplerine imkan sahiplerine yaranmak isteyenlerin, etik davranmayanların Ak Parti’de yeri yoktur diyerek bu durumun önümüzdeki günlerde netleşeceğini kaydettiler.
 
DİLEKÇESİNE SAHİP ÇIKMADI!
 
Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Aksoy’un da ‘ERESİN REZİDANS’ı ile ilgili ’07.06.2011’ tarihinde BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA sunulmak üzere yazdığı dilekçeyi işleme koymadığını öğrenen parti yöneticileri bu durumunda görüşüleceğini kaydettiler.
Bu dilekçe yazılmasına rağmen, bir kopyası basına verilmesine rağmen, herkesçe bilinmesine rağmen neden işleme konulmadı? Aksoy neden dilekçesini takip etmedi? Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Mustafa Kemal Aksoy’u kim nasıl engelledi ve ikna etti? Aksoy bu durumlara ne diyecek? Bütün bu soruların cevabı da yakında aydınlanacak.
 
 
HEBERDAR ÖZEL HABER
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum