Akgün, Edirne'deki sel felaketine duyarsız kalmadı

Akgün, Edirne'deki sel felaketine duyarsız kalmadı
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edirne'de yaşanan sel felaketinin ardından bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Yunanistan ve Bulgaristan'da son 1 haftadır süren aşırı yağışlarının ardından Edirne'deki Tunca ve Meriç nehirlerindeki ani su yükselmeler sonucu sel felaketiyle karşı karşıya kalan Edirne'ye giden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu.

"Edirnelilere geçmiş olsun"

Edirne'ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bir açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Yaşanan sel felaketinin ardından Edirne ilimizin başta Karağaç mahallesi, Değirmenyeni köyü olmak üzere bazı bölgeleri sular altında kaldı. Bu talihsiz olayı öğrenir öğrenmez Edirne'ye hareket ettik. Edirne Belediye Başkanı sayın Gürkan ile birlikte bölgede bazı incelemelerde bulunduk. Edirne Valisi sayın Şahin'den de kentte yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Sel felaketinin yaralarının daha hızlı sarılabilmesi için neler yapılabiliri konuştuk. Yaşanan bu talihsiz olaydan dolayı da, Edirne halkına geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.