Akgün’e kim inanır; Kadir İnanır…!

Akgün’e kim inanır; Kadir İnanır…!
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle yemek düzenleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, burada yaptığı konuşma ile çelişkiye düştü…
Çalışan Gazeteciler Gününü düzenlediği bir yemekle kutlayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
‘Beni haklı olarak eleştiren arkadaşlarımı bile arayıp teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep doğrunun yanında yer aldım. Bundan sonrada doğru yazanın arkasındayım. Gazetecilik mesleği zor ama kutsal bir meslek. Basın kurumları, toplumu aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle sivil toplumun dinamizmini beslemekte ve demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Bireylerin haber alma hakkını kullanmasına aracılık eden basının, doğru ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirme, her şart altında toplumun yararını gözetme sorumluluğu vardır. Bilginin küresel güç olduğu çağımızda basının sorumluluklarını layıkıyla yerine getirebilmesinin tek şartı ise basın özgürlüğünün sağlanması ve korunmasıdır’’
HABERDAR soruyor. Akgün’ün bu söylediklerine kim inanır? Tabiki Kadir İnanır!
Akgün’ün bu söyledikleri ile yaptıklarını yan yana koyduğunuzda ‘DAĞ FARE DOĞURDU’ demekten kendinizi alamazsınız. Zira Akgün belediye başkanı olduğu ilçenin en çok okunan günlük gazetesi HABERDAR’ı ne basın yemeğine davet etti ne de bir gün eleştiri haberinden dolayı arayarak tebrik etti.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, HABERDAR gibi yazdıkları haber ülke gündeminde bomba etkisi yapan gazetelerden tabii ki uzak duracaktır. Aksi halde bu zamanda eleştiriye tahammül etmek her baba yiğidin harcı değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum