Altay; erken Seçimde kongreleri erteleriz…

Altay; erken Seçimde kongreleri erteleriz…
CHP’li Engin Altay’dan örgüte talimat; gidin iyi bir şekilde dinlenin ve erken seçime hazır olun…

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Engin Altay, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'na teşekkür ziyareti yaptı. Burada gündeme dair konuşan Altay, AKP, CHP koalisyonun yüzde on bir ihtimal olduğunu belirterek kongre sürecine giren partililere gidin iyi bir şekilde dinlenin ve erken seçime hazır olun erken seçimde kongreleri erteleriz dedi.

Ya barışacağız, ya da boşanacağız!..

CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Engin Altay, ilçe örgütlerine teşekkür turuna çıktı. Silivri, Çatalca, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçe örgütlerini ziyaret eden Altay, ziyaretler kapsamında CHP Büyükçekmece ilçe örgütünü de yaptığı konuşmasında CHP’nin AKP ile olası koalisyon hükümeti kurma ihtimalinin yüzde on olduğunu ama kişisel fikrinin ise olmasından yana olduğunu söyledi. Altay, 7 Haziran seçimlerinde millet uzlaşı ve barış mesajı verdi. Gidin uzlaşın ve barışın dedi. Biz de ya barışacağız ya da boşanacağız. Başkada bir yolu yok bunun. Altay, CHP Olarak bize gidin hesap sorun diyenler var biz yüzde 24 ile ne hesap soracağız sanki bize millet yüzde 50 oy verdi. Ayrıca baş açmakla din elden gitmez, Baş kapamak ile de Cumhuriyet elden gitmez kimse endişe etmesin dedi. Altay, bölge milletvekili olarak artık burada olacağını ve örgüt ile çalışmalarını sürdüreceğini belerterek acı ve tatlı günlerimiz de hep bir arada olacağız dedi.

Albatros’u Sordu!

Dün CHP Büyükçekmece ilçe başkanlığında gerçekleşen ziyarette ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, ise örgüte seçim dönemindeki çalışmaları dolaysıyla teşekkür etti ve Altay’ da başarılar diledi.

Daha sonra ilçe başkan odasında ilçe yönetimi ile bir araya gelen CHP Grup başkan vekili Engin Altay, burada Gökbulak’a Albatros’u sordu.

Son günlerde tekrar ilçe kamuoyunu meşgul eden Albatros ile ilgili Altay’a bilgiler veren Başkan Gökbulak, gelişmelerden rahatsız olduklarını ve konuyu il başkanı ile görüşeceğini bu konu ile ilgili randevu aldığını söyledi.

Altay, İse Albatros eylemine katılan Milletvekilleri Dr. Ali Şeker ve Eren Erdem ile görüşeceğini belirtti.

HABER: SALİH MERT


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.