Anadolu Caddesi Hak Ettiği Prestije Kavuşuyor

Anadolu Caddesi Hak Ettiği Prestije Kavuşuyor
Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye prestijli yollar kazandırmak için kolları sıvadı.
Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye prestijli yollar kazandırmak için kolları sıvadı. Anadolu Caddesi'nde yol genişletme ve yenileme çalışmalarına başlayan müdürlükler, caddeye birçok yenilik de kazandıracak. Trafiğin aksamaması açısından kaldırımda olan ağaçlar, çalışma tamamlandığında kaldırım arkalarına dikilecek ve yeşil korunacak.

Beylikdüzü genelinde başlatılacak prestijli yollar projesinin ilk örneği Anadolu Caddesi'nde hayat buluyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Anadolu Caddesi'ndeki yol genişletilerek, dört şeride çıkarılacak ve araç trafiğine açılacak. Yola bağlı ancak araç trafiğinden ayrı güvenli bir bisiklet yolu da yapılacak. Kaldırımlara engelli rampaları kazandırılacak. Yaya geçitleri ve yol çizgileri ise belirli bir standarda bağlanacak. Cadde boyunca ayrıca aydınlatma sistemi de baştan aşağı yenilenecek.

YEŞİL KORUNACAK

Beylikdüzü'nün örnek caddelerinden birisi olacak olan Anadolu Caddesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Atatürk Bulvarı arasında önemli bir geçiş güzergahı konumunu estetik bir şekilde koruyacak. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise Adnan Kahveci Mahallesi Anadolu Caddesi'nde yol genişletme çalışması esnasında trafik sıkışıklığı yaşanmaması nedeniyle yan bantta bulunan ağaçlar, ağaç söküm aracı ile tekniğine uygun bir şekilde sökülerek diğer parklara dikiliyor. Çalışma tamamlandığında ise kaldırımlarda olan ağaçlar, kaldırım arkalarına dikilerek yeşillendirme sağlanmış olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.