Avcılar Belediyesi Barikatlar Ardında Aşure Dağıttı!

Avcılar Belediyesi Barikatlar Ardında Aşure Dağıttı!
Avcılar Belediyesi, Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında halka aşure dağıttı.


Avcılar Marmara Caddesi Atatürk heykeli önünde bulunan Havuz meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımında konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci “belediye olarak manevi değerlere sahip çıktıklarını, bu tür etkinliklerle birlik ve beraberliğe katkı sağlamayı amaçladıklarını” belirtti.

Değirmenci “Muharrem ayı Hazreti Hüseyin efendimizin şehitlik mertebesine kavuştuğu bir aydır. Muharrem ayı birlik ve beraberliğimizin daha çok pekişeceği ay olmalı. Aşurenin içerisinde birden fazla ürün yer almaktadır ve bu bolluk, bereket anlamına gelmektedir. Bizde bereketli olması dileğiyle aşuremizi vatandaşlarımıza ikram ettik”
Aşure etkinliğine Bazı Başkan Yardımcıları ile bazı Belediye Meclis üyeleri de katıldığı gözlenirken İlçe Başkanı Bayram Acar ve İlçe Yönetim Kurulundan hiçbir yöneticinin olmaması dikkat çekti.

Bu arada; “Muharrem ayı birlik ve beraberliğimizin daha çok pekişeceği ay olmalı” diyen, Değirmenci'nin söyleminin aksine aşurenin barikatlar arkasında dağıtılması bazı yurttaşlar tarafından “bu nasıl beraberlik bu nasıl birlik” söylemlerine de sebep oldu…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum