Avcılar'da Mustafa Özarslan rüzgarı

Avcılar'da Mustafa Özarslan rüzgarı
Özarslan, Avcılar Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahneye çıktı.
TÜRKÜLERİN aslını bozmadan farklı müzikal formlarda okuyan Mustafa Özarslan'ın okuduğu türkülere yaklaşık 6 bin hayranı bir ağızdan eşlik ederken, finalde her tarafı halay pistine çevirdi.

İstanbul Avcılar Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında dün gece ücretsiz 1.5 saatlik konser veren Özarslan, Gezi olayları sırasında Ali İsmail Korkmaz'ı dövülerek öldürülmesinin 2'nci yıl dönümünde saygıyla andıklarını söyledi. Soma'da ölen maden işçilerinin anısına 'Madenci Marşı'nı söyleyen Mustafa Özarslan, Grup Çığ ile birlikte 'Dost Kervanı', 'Beyhude', 'Şeyda Türküler' albümlerinden türküleri söyleyen Mustafa Özarslan, Aşık Mahsuni Şerif'in sözlerini yazdığı Selda Bağcan'ın da okuduğu 'Yuh yuh' türküsünü okurken nakarat bölümünde 'Hırsız var' sözleri uzun süre alkışlandı.

Grup Çığ'da davul çalan Serdar Çapar'ın konser sırasında ilk kez beraberinde getirerek sahnede yanına oturttuğu oğlu 8 yaşındaki Ahmet Çapar, babasını ilgi ile izlerken zaman zaman esnedi, zaman zaman ayakkabısı ile oynadı. Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak'ın çiçek verdiği ve "Türkiye Cumhuriyeti ve partimizin kurucusu" olarak tanımladığı ilçe sembollerinden Atatürk heykelciği vermesi ardından konserin sonunda binlerce kişi yerlerinden kalkarak birlikte halay çekti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.