Avcılar'dan engellilere imtiyaz

Avcılar'dan engellilere imtiyaz
Avcılar Belediye Meclisi, Şubat ayında gerçekleşen Meclis Toplantısında önemli kararların altına imzasını attı.
Avcılar Belediyesi, Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’ nin öncülüğünde ‘Engelsiz Belediyecilik’ anlayışı ile Avcılar ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların, sosyal ve ekonomik hayatın içerisinde daha fazla yer alması için sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.


ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN SOSYAL TESİSLERDE İNDİRİM

Bu kapsamda Avcılar Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısında aldığı karar doğrultusunda, Avcılar Belediyesi Sosyal Tesislerinde Engelli Vatandaşlar için ‘İndirim Uygulanması’ talebini oy birliği ile kabul etti. Yapılan incelemeler sonucu alınan karar doğrultusunda, Avcılar Belediyesine ait Sosyal Tesislerde ‘Engelli Vatandaşlara’ % 20 indirim yapılacak.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, göreve geldiği günden beri ‘Engelsiz Belediyecilik’ anlayışı ile sürdürdüğü çalışmaları ile ön plana çıkmıştı. Avcılar ilçesinde yaşayan engelli vatandaşların sosyal hayatın içerisinde daha fazla yer almaları için Sinema Günlerinden Konservatuara, eğitimlerden Down Sendromlular fidanlığı oluşturarak ağaç dikimine, haftanın iki günü Avcılar Belediyesi Firuzköy Spor Tesislerinde engelli vatandaşlar için ücretsiz spora varana kadar birçok hizmetin altına imzasını atmış, Avcılarlı vatandaşların büyük beğenisini kazanmıştı.

Avcılar Belediye Meclisinde kabul edilen, Sosyal Tesislerde indirim uygulaması ile de Avcılarlı hemşehrilerinden tam not alan Başkan Dr. Handan Toprak Benli, Avcılar’da yaşayan hemşehrileri için hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.