Avcılar'da ana cadde çöktü

Avcılar'da ana cadde çöktü
Avcılar Reşitpaşa Caddesi üzerinde bulunan Avcılar Merkez Camii İnşaatı çalışmaları sırasında yolda çökme meldana geldi.

ÇEVREDEKİ BİNALAR BOŞALTILDI

Edinilen bilgiye göre, inşaatta yapılan harfiyat çalışması sırasında yolda büyük bir gürültü ile göçük oluştu. Çevre binaları da etkileyen göçük nedeniyle yol trafiğe tamamen kapatıldı. Polis ekipleri, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, civardaki binalar da boşaltıldı.

ÇÖKMENİN NEDENİ PATLAYAN SU BORUSU

Olay yerinde bulunan görgü tanığı Yolcu Saygın, "Arabamla yoldan geçerken bir ağacın kaydığını gördüm. Daha sonra oradan hemen uzaklaştım. Hemen ardında çökme tehlikesine karşı güvenlik önlemleri alındı" dedi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci de çökmeden kısa süre sonra olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Değirmenci, "Fora kazık çalışması yapılırken yer altındaki su borusu patlıyor. Borunun patladığının kimse farkına varmıyor ve akan su birikiyor. Sonrasında da yukardan gelen baskı göçüğe neden oluyor. Olayla ilgili güvenlik önlemlerini aldık. Yol kesildi ve binaların tümü boşaltıldı" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.