Avcılar’da ulaşıma yeni soluk

Avcılar’da ulaşıma yeni soluk
Avcılar Şoförler Odası, Küçükçekmece Beylikdüzü İhlas Marmara Evleri arasında hizmet verecek olan yeni minibüs hattının müjdesini verdi
 KÜÇÜKÇEKMECE Beylikdüzü İhlas Marmara Evleri ikinci kısıma hizmet verecek minibüs hattı gelecek haftayla birlikte resmi olarak hizmet vermeye başlayacak.
Yeni minibüs hattının müjdesini veren Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk sabah kahvaltısında ağırladığı basın mensuplarına, Şoförler Odasının çalışmaları ve projeleri
hakkında da bilgiler verdi. 

73 minibüsle hizmet veriyoruz 

Avcılar ve çevre ilçelerde 73 minibüsle halka hizmet verdiklerini ifade eden Avcılar Şoförler Odası Başkanı Kemal Türk "Sahibi olduğumuz 73 minibüsün tamamı klimalı, kameralı olarak son model araçlardan oluşuyor" dedi. Avcılar'da en aktif ve en fazla üyeye sahip olduklarını ifade eden Başkan Türk "Oda yönetimi olarak bizler her zaman vatandaşlarımızın kaliteli hizmet almasını istiyoruz. Bizim sahip olduğumuz bu istek müşteri memnuniyetini arttırarak, odaya kayıtlı arkadaşlarımızıda mutlu ediyor" şeklinde konuştu. 

Yeni minibüs hattı için 8 yıl uğraştık 

Gelecek haftadan itibaren Küçükçekmece ve Beylikdüzü İhlas Marmara Evleri arasında hizmete girecek olan minibüs hattı için 8 yıl mücadele ettikleri bilgisini kaydeden Başkan Türk "8 yıl uğraşsak bile verdiğimiz 8 yıllık emeğe değdi. Şoför arkadaşlarımız ve vatandaşlarımız yeni bir hat kazandı. Herkese hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Yeni hattın açılmasında diğer şoför odalarından da destek aldıklarını söyleyen Türk "Biz yeni hattın açılması adına uzun uğraşlar verdik. Odalarımızda destek olunca çabalarımıza en sonunda olur verdiler" dedi.
Haber: Yakup TEZCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.