Babayiğit Ailesi’nin Mutlu Günü

Babayiğit Ailesi’nin Mutlu Günü
AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Celal Babayiğit’in oğlu Mahmut Esat Babayiğit’in sünnet töreni Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Törene, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da katıldı.
 
Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yapılan sünnet düğünü siyaset dünyasının simalarını bir araya getirdi. Sünnet Töreni alanına Mehter Takımı eşliğinde gelen minik Esat davetliler tarafından ilgiyle izlendi. Program Kuran-ı Kerim’in okunması ve Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük’ün duaları ile sürdü. Törene, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ünal Kacır, Tülay Kaynarca, Nurettin Nebati, Harun Karaca, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, MHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ali Aydın, AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Gürsel Balaban, AK Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı  Hüseyin Özdemir,MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.
 
 
İzmir yöresi halk oyunları ekibi ile kolbastı şovunun yer aldığı programda davetliler keyifli anlar yaşadı. Sünnet Töreni’nde Babayiğit ailesini ve minik Esat’ı tebrik eden Başkan Uzun, “Allah çocuğumuzun düğünü de bu güzellikte göstersin” diyerek sünnet çocuğuna hediyesini verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum