Babayiğit; Belediye binasını biz yapıyoruz!

Babayiğit; Belediye binasını biz yapıyoruz!
Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit, Büyükşehir Belediyesinin Büyükçekmece'de atık su arıtma tesisi için 1 Milyar dolar yatırım yaptığını ve 5 Milyon lira da belediyeye nakdi yardımda bulunduğunu belirterek, 'Büyükçekmece'de 30 okul 7 s
, diyen Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit

Ak Parti’nin İftar yemeğinde izdiham

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı ilçe genelindeki mahallelerde sokak iftarlarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükçekmece Fatih Mahallesi'nde verilen iftar yemeğine mahalleliler beklenilenden fazla ilgi gösterdi iftar yemeğinde yemek almak isteyen vatandaşlar, izdihama neden oldu.
Önceki akşam Büyükçekmece Kuba Camii önündeki caddeye kurulan masaların yanı sıra yerlerde de iftar etmek zorunda kalan vatandaşlardan bazıları ise sadece su ile iftarını açmak zorunda kaldı. Vatandaşlar bir kap içine paketlenen iftar yemeğinin dağıtımının yapıldığı yerin önünde toplanınca izdiham yaşandı. Dağıtılanları almak isteyenler, birbirlerini ezince kendi aralarında ve dağıtımı yapan görevlilerle tartıştılar. Organizasyonun tüm ihtiyaçları İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı Lojistik Destek Merkezince karşılanan ve Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen iftar öncesi Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, ilçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ve ilçeden sorumlu il yönetim kurulu üyesi Yavuz Değirmenci masaları gezerek 
vatandaşların Ramazan ayını tebrik ettiler.

Babayiğit; Belediye binasını biz yapıyoruz!

Binlerce vatandaşın katıldığı ve izdihamın yaşandığı iftar öncesi bir konuşma yapan ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit yoğun katılımlarından dolayı Büyükçekmecelilere, katkılarından dolayı da Büyükşehir belediye başkanı Topbaş’a teşekkür ederek ramazan ayının hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum dedi. Büyükşehir belediyesinin Büyükçekmece de atık su arıtma tesisi için 1 Milyar dolar yatırım yaptığını ve 5 Milyon lirada Belediye ye nakdi yardım yaptığını belirten Babayiğit, Büyükçekmece de 30 okul 7 spor salonunu yine Büyükşehir yaptı.

Yapımı devam eden Büyükçekmece Belediye binasını da biz yapıyoruz her şeyi biz yapıyoruz ama eksik olan bir şey var Büyükçekmece’yi biz yönetmiyoruz. Sizlere söz veriyorum Seneye Metrobüsü Kumburgaz’a kadar uzatır ve Ak Partili bir belediye başkanı ile de iftar yaparız onun sözünü sizlerden almak istiyorum dedi. Babayiğit’in bu konuşması iftara katılanlar tarafından alkışlarla karşılanırken, Babayiğit ayrıca Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmalarının başladığını ve temelinin ağustos ayı itibarıyla atılacağını da söyledi. Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca da yaptığı konuşmada Ramazan ayının önemine değindi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum