Başbakan Davutoğlu Esenyurt’ta...

Başbakan Davutoğlu Esenyurt’ta...
Başbakan Ahmet Davutoğlu, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden psikiyatri uzmanı Özgür Bozkurt İnan'ın Esenyurt ‘ta cenaze defin törenine katıldı.


Aynı zamanda Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un danışmanı Göktürk İnan'ın kardeşi olan Özgür Bozkurt İnan için düzenlenen törene Numan Kurtulmuş ve İstanbul Valisi Vasip Şahin ile İnan'ın yakınları da katıldı.

Davutoğlu’na Başkanvekili Süleymanoğlu eşlik etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun şehir dışında olması nedeniyle katılamadığı cenaze töreninde Davutoğlu’na Belediye Başkanvekili Gürbüz Süleymanoğlu Başkan Yardımcıları Mustafa Akboğa ve Yunus Balta eşlik etti.

Esenyurt İstiklal Mezarlığı’na defnedildi

Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul Erkek Lisesi'nden yakın arkadaşı İnan'ın cenazesi, Ataköy Yeşilköy Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt İstiklal Mezarlığı'nda defnedildi.
Mezarlığa erken ulaşan Davutoğlu, mezarlıkta bir süre İnan'ın cenazenin gelmesini bekledi. Kur'an-ı Kerim ve dua edilmesi sırasında mezarlıkta bulunan Başbakan Davutoğlu, mezara toprak attı, daha sonra İnan'ın yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Başbakan Esenyurtlular ile hasbihal etti

Mezarlıktan ayrıldıktan sonra aracından inerek Esenyurt ‘ta caddede vatandaşları selamlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocuklara oyuncak verdi. Davutoğlu, evinin camından çocuğuyla kendisini selamlayan bir kadına, "Allah bağışlasın" dedi. Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Necmi Kadıoğlu’nun il dışında olması nedeniyle hazır bulunduğu cenazede Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Esenyurt hakkında bilgi verdi. Davutoğlu, Esenyurt ’un çok gelişmiş olduğunu ilçede hizmet çalışmalarının verimli olduğunu belirterek Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibini tebrik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu Esenyurt ‘ta katıldığı defin işlemi ardından Bakırköy’deki cenaze evine taziyede bulunmak için ilçeden ayrıldı. 


 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.