Başkan Cem Kara başvuruları yerinde inceledi

Başkan Cem Kara başvuruları yerinde inceledi
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi bünyesinde taşeron işçi olarak çalışan ve işçi statüsüne geçmek için dilekçelerini veren personele, hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Çatalca Belediyesi 696 sayılı Olağanüstü Hal kapsamında bazı düzenlemeler yapılması hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 127. Maddesiyle 375 sayılı KHK’ye eklenen geçici 24. maddesine göre 247 taşeron işçinin işçi statüsüne geçmesi için kanun ve yönetmeliğe uygun olarak işlemleri başlattı.

Çatalca Belediyesi’nin hizmet alımı kapsamında çalışan ve kamuoyunda taşeron işçi olarak adlandırılan personeli dilekçelerini Çatalca Belediyesi evrak kayıt birimine teslim etmeye başladı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başvuruları yerinde inceleyerek hem personelle sohbet etti hem de hayırlı uğurlu olsun temennilerinde bulundu.

Belediye yetkilileri tarafından başvuruların 11 Ocak'ta sona ereceği belirtildi. Başvurunun ardından sürecin, "tespit komisyonu incelemesi ve hak sahiplerinin ilanı", "ilana itirazlar", "itirazların incelenmesi ve kesin listenin ilanı", "sınavın gerçekleştirilmesi", "sınav kuruluna itiraz", "itiraz incelemesi ve kesin listenin ilanı" şeklinde devam edeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.