Başkan Cem Kara canlı yayında Çatalca’yı anlattı

Başkan Cem Kara canlı yayında Çatalca’yı anlattı
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Kültür Türk TV’de yayınlanan Mete Alpman’ın sunduğu, canlı yayınlanan “Başkanın Günlüğü” programına katıldı.
Kültür Türk TV’de Mete Alpman’ın sunumu ile canlı olarak yayınlanan “Başkanın Günlüğü” isimli yerel yönetimler ve çalışmalarının ekrana getirildiği programın 19 Ocak Perşembe günkü konuğu Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara oldu.

Çatalca Belediyesinin hizmet ve etkinliklerinin yer aldığı kısa film gösteriminden sonra Belediye Başkanı Kara, gerçekleşen hizmetlerin yanı sıra diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği halinde yapılan çalışmalar hakkında kapsamlı bilgilendirmede bulundu.

Çatalca’da Kültür ve Sanat

Alt ve üstyapı faaliyetlerinin ötesinde, istihdamdan kültür sanata kadar, Çatalca’da daha yaşanabilir bir hayatı hedefleyen belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerini ifade eden Başkan Cem Kara, “Çatalcalılar, kültür sanat merkezlerinde sanatla iç içe olmanın en güzel yönlerini paylaşıyorlar. Gençler Kültür ve Bilgi Merkezleri’nde eğitim ayrıcalığını yaşıyor, spor okullarında boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendiriyorlar, meslek edindirme kurslarında meslek sahibi oluyorlar” dedi.

Zaman ayrımı yapmam, gece gündüz Çatalca’yı dolaşırım

Bölgeyi karış karış gezerek yerinde incelemelerde bulunduğunu ve zaman ayrımı yapmaksızın ilçenin sorunlarını büyük ölçüde çözmeye çalıştığını belirten Belediye Başkanı Cem Kara “ Çatalca Belediyesi olarak Çatalca'yı yaşanabilir, vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir ilçe haline getirmek için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışıyoruz. Tabi ki hizmet alanımız çok geniş. 39 mahalleye sahibiz. Hizmet alanımız geniş ama hizmet yelpazemiz de çok geniş” dedi.

Amacımız daha yaşanabilir bir Çatalca’yı gelecek nesillere bırakmak

Başkan Cem Kara açıklamalarında “Göreve geldiğimiz günden itibaren şeffaf, katılımcı, çözüm odaklı, tüm kesimlerin görüşlerini alarak, Çatalca’mıza hizmet etmeye çaba sarf ediyoruz. Amacımız projelerle donatılmış, yaşam standardı yüksek, her yönüyle yaşanabilir bir Çatalca’yı gelecek nesillere bırakmaktır” ifadelerini kullandı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara eğitime, tarım alanları ve sulama alanları ile ormanların korunmasına verdiği öneme değinen açıklamalara geniş yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.