Başkan Cem Kara EMITT Fuarını ziyaret etti

Başkan Cem Kara EMITT Fuarını ziyaret etti
Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ( EMITT) Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde açıldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca standını ziyaret ederek tanıtım organizasyonu üstlenen Çatalca Kültür ve Turizm Derneği yetkililerine teşek

EMİTT Turizm Fuarı bugün İstanbul’da açıldı. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara 29 Ocak’a kadar devam edecek fuarı ziyaret etti. Çatalca Kültür ve Turizm Derneği tarafından açılan Çatalca standında Dernek Başkanı Ahmet Rasim Yücel ve dernek üyeleri ile bir araya gelen Başkan Cem Kara, Büyükçekmece, Yalova, Burdur, Hatay Belediyesi stantlarını da gezdi ve belediye başkanları ve ziyaretçiler ile sohbet etti.


İlçemizin tanıtımına katkı sağlıyor


70 bin metrekarelik 12 salonda gerçekleştirilen, 80 ülkeden 5 bin kurum ve kuruluş ile dünyanın dört bir tarafındaki tatil bölgelerinin tanıtıldığı EMITT fuarı hakkında açıklama yapan Başkan Kara “ Uluslararası anlamda katıldığımız bu fuarların ilçemizin tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz coğrafi konumu, tarihi, yeşili ve mavisi ile cennetten bir yer. Çatalca Belediyesi olarak cennetten köşe ilçemizi Çatalca Kültür ve Turizm Derneği en iyi şekilde temsil edip, tanıtımını yapıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.