Başkan kahvede vatandaşlarla sohbet etti

Başkan kahvede vatandaşlarla sohbet etti
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ziyaret ettiği Aydınlar ve Binkılıç Atatürk ve Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Binkılıç Mahallesi Delegesi Mustafa Feda’nın ablası Emine Dinç’in cenaze törenine katıldı. Tören öncesi Aydınlar Mahallesi ve Binkılıç Atatürk ve Fatih Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kara, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemenin yanı sıra mahalle sakinleri ile sıcak sohbetler etmenin de tadını çıkarıyor.

Sorunları dinlemek ve hızlı çözüm üretmek amacıyla mahalle gezilerini aksatmadan devam ettiren Başkan Cem Kara, bu kez de Aydınlar Mahallesi Muhtarı Celal Yıldırım, Binkılıç Atatürk ve Fatih Mahallesi Muhtarları Hayrettin Elma ile Abdullah Ergin ve vatandaşlarla kahvede bir araya gelerek içilen çaylar eşliğinde sohbet etti.

Uzak yakın fark etmez

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara “Bölgemizde en çok mahalleye sahip ilçelerden biriyiz ve her birine tek tek her türlü hizmetimizi ulaştırmaya çalışıyoruz. Uzak yakın fark etmez, merkez ya da kırsal da fark etmez hizmet üretmek ve sorunlara çare olmak bizim görevimiz. Yağmur, çamur, kar, kış, sıcak, soğuk demeden tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam ettiğimiz gibi mahalle gezilerimizi sık sık yaparak muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve yerinde tespitlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman önemlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.