Başkandan Mülteci Merkezine Hayır İmzası

Başkandan Mülteci Merkezine Hayır İmzası
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın 06 Temmuz 2015 tarihinde meclis gündemi öncesi meclis üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirdiği Mülteci Gönderme Merkezinin Çatalca’ya yapılmasına karşı Çatalca halkı örnek olabilecek bir birliktelik gösteriyor.
Çatalca’da Kaleiçi Mahallesi 157 ada 55 nolu parselde kaba inşaatı bulunan ve 17 Mayıs 2007 tarihinde yapı ruhsatı alınarak İstanbul Üniversitesi tarafından inşaata başlanan huzurevi ve rehabilitasyon merkezi için İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından düşünülen Mülteci Gönderme Merkezi ile ilgili olarak, 9 Temmuz 2015 Perşembe günü Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda imza kampanyası başlatıldı.
 

CEM KARA: “HALK İSTEMEDEN BİR ŞEY YAPILAMAZ”

 

Çatalca Kent Konseyi ve sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan, “Çatalca’da Mülteci Kampı İstemiyoruz” isimli imza kampanyasına Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da destek verdi. Çatalca halkının yakından ilgilendiği ve destek verdiği de açıkça görüldü. İmza kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür eden Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “Çatalca’da halk istemedikçe bu ilçede bir şey yapılamaz. Bunun en güzel örneğini bugün gördük. Çatalca halkı dayanışmanın en güzel örneğini göstermiştir. Konuyu öğrendiğimiz gibi meclisimizle, sivil toplum kuruluşlarımız ile paylaştık.” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.