Beylikdüzü Belediyesi sözünü tuttu

Beylikdüzü Belediyesi sözünü tuttu
Beylikdüzü Belediyesi, verdiği sözü tuttu ve uzun zamandır hizmet bekleyen Emincan Sitesi’ni hak ettiği güzelliğe kavuşturdu.
Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan sitenin kamuya ait olan park alanını, hızlıca düzenleterek parkın asıl sahibi olan çocuklara teslim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü İstanbul'un en güzel ilçesi olacak” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adnan Kahveci Mahallesi’nde bulunan Emincan Sitesi sakinlerine verdiği sözü tuttu. 2015 yılı Ekim ayında site sakinleriyle toplantıda buluşan İmamoğlu, Aile Sağlığı Merkezi ve park düzenlemesi ihtiyacı bulunan alanda çalışmaların hızlıca gerçekleşmesi için uygulamalara başlayacağını iletti. Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışının kısa süre önce gerçekleşmesinin ardından şimdi de Emincan Sitesi 25 bin metrekareye yakın büyüklüğe sahip parkına kavuştu. Çevre düzenlemesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından titizlikle yürütülen park, birçok fonksiyona da sahip.

“Vatandaş Bizden İsteyecek, Biz Yerine Getireceğiz”

Parka kısa süre içerinde ortak alınacak bir kararla isim de bulacaklarını belirten Başkan Ekrem İmamoğlu, “Vatandaş bizden isteyecek, bizler de kamuda çalışanlar olarak şartları zorlayarak toplumun isteklerini yerine getirmeye çalışacağız. Taleplerini ısrarla ortaya koyan çocuklarımızın isteklerini yerine getirmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bu parkın bendeki en önemli mesajı çocukların, gençlerin burada özgürce bir ortamda büyümeleri. Bu güzel çocuklar hayatları boyunca burada olanları unutmayacaklar.” dedi. Parkın içerisinde bulunan spor alanlarında eğitimler verileceğinden de söz eden İmamoğlu, kurulan Spor İşleri Müdürlüğü ile halkın sporun içinde olmasını sağlamak adına spesifik veya kitlesel uygulamaların olacağından söz etti. İmamoğlu,ayrıca üç - dört yıl içerisinde denizinden E-5’ine kadar Beylikdüzü’nün İstanbul'un en güzel ilçesi olacağını belirtti.

Tüm site sakinleri adına belediyeye teşekkürlerini ileten Site Yöneticisi Hüseyin Can da, “Burada emek veren alın teri döken bütün çalışanlara özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Sitenin tüm çocukları İmamoğlu’na teşekkürlerini sunarken, parklarına güzel bakacaklarının sözünü verdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.