Beylikdüzü'nde her hafta 'dini sohbet'

Beylikdüzü'nde her hafta 'dini sohbet'
Manevi duyguların yoğun yaşandığı Ramazan ayında Beylikdüzü Belediyesi vatandaşları birçok etkinlikle buluşturuyor.
Hacivat Karagöz, meddahlar ve daha onlarca keyifli etkinliğin haricinde Ramazan’ın ilk Perşembe gecesinde kıymetli isimler vatandaşlarla buluşarak dini sohbetler gerçekleştirdi.
Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlik programları Beylikdüzü’nün dört bir yanında devam ediyor. Farklı aktivitelerin olduğu etkinliklerde Perşembe akşamları dini sohbetlere yer verilecek. Her Perşembe iftardan sonra gerçekleşecek olan ‘Dini Sohbetler’ programının ilki dün akşam gerçekleşti.
‘Ramazan ayı bereket ayıdır.’

Dursun Bıyıkçı, Niyazi İpek, Abdülhamit Yıldız ve Ramazan Ayvallı gibi birçok değerli ismin verdiği sohbette ortak konu Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğu yönündeydi. Özellikle Marmara Mahallesi Özgecan Aslan Kültür Merkezi’ndeki Ramazan Ayvallı’nın olduğu etkinliğe katılım yoğundu. Ayvalı, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Allah bu ayda tüm günahları bağışlar, duaları kabul eder. Bu ay bin aydan daha hayırlıdır. Ailece, milletçe ve bütün İslam âlemi olarak afiyet içerisinde huzur, sükûn, emniyet ve asayiş başta olmak üzere inşallah daha nice ramazan aylarına kavuşuruz.” dedi.

Etkinlikler Ramazan ayı boyunca Gürpınar Mahallesi Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Etkinlik Alanı, Yakuplu Etkinlik Alanı ve Marmara Mahallesi Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 17 Haziran’dan itibaren Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki etkinlik alanında ise sinema gösterimi başlayacak, etkinlikler boyunca gelen vatandaşlara pamuk şeker, Osmanlı macunu, patlamış mısır ve çay ikramı da yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.