Beylikdüzü'nde parklar rengarenk

Beylikdüzü'nde parklar rengarenk
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2016 yılında ilçe genelinde, 22 adet çocuk oyun grubu ve 8 yere grup fitness aleti kazandırıldı.
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü 2016 yılında ilçe genelinde 22 adet çocuk oyun grubu ve 8 yere grup fitness aleti daha kazandırdı. Çocuk oyun grupları, çocuklar için eğlenceli bir dünyanın kapısını aralarken, fitness aletleri de spor yapmak isteyen vatandaşlara oldukça ideal bir ortam oluşturuyor.
Park, bahçe ve yeşil alan çalışmalarına hızla devam eden Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mahallelere çocuk ve yetişkinlerin vakit geçirebilecekleri renkli yenilikler yapıyor. Müdürlük, bu yıl içinde belirlenen noktalara 22 adet çocuk oyun grubu ile 8 yere grup fitness aleti koydu. 2014 yılından itibaren elektronik, kauçuk hayvan figürlü macera parkı gibi temalı çocuk oyun grupları montajı ile parklara özel bir kimlik kazandıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çocukların dünyasına da seslenmiş oluyor ve onlara gönüllerince eğlenebilecekleri konforlu bir ortam sunuyor.

Her gün gelişme kaydeden Beylikdüzü’nde belediye ekipleri, modern kent yapısına uygun kent mobilyalarını da ilçeye konumlandırmaya devam ediyor. Muhtelif yerlerde tamir, bakım veya değiştirme işlemleri yapılırken, spor ve oyun aletleri bulunmayan park ve yeşil alanlara yeni oyun grupları ve fitness aletleri kuruluyor.
Sosyal donatıların ön plana çıktığı çocukların ve yetişkinlerin keyifle vakit geçirebileceği, enerjilerini atabilecekleri alanlar sağlamaya çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.